23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektivisér din produktion med vores lagerførende service

Hos Induflex stræber vi efter at tilbyde mere end bare produkter - vi skaber partnerskaber baseret på fleksibilitet og pålidelighed. Vores lagerførende service er en af de måder, vi styrker vores kunders forsyningskæde og produktionsprocesser.

Ved at benytte vores lagerførende service får vores kunder mulighed for at opbevare et ekstra lager af deres bearbejdede plastemner hos os. Dette åbner op for en række fordele:

 

1. Hurtigere levering og fleksibilitet

Ved at have dine plastemner lagerført hos os, kan vi reagere hurtigt på ændringer i efterspørgslen og behov. Med et ekstra lager til rådighed kan vi håndtere spontane ordrer og minimere risikoen for pludselige mangler.

 

2. Stabile omkostninger

Med en lagerførende service kan vi producere større serier af dine emner på én gang, hvilket sikrer mere faste priser på materialer og bearbejdning. Uanset hvordan markedet svinger, forbliver dine omkostninger stabile og forudsigelige.

 

3. Øget produktions­effektivitet

Ved at producere større serier med det samme kan vi øge effektiviteten i din produktion. Med en kontinuerlig forsyning af bearbejdede plastemner kan du planlægge din produktion mere effektivt og minimere ventetider.

 

Kunder på tværs af industrierne drager fordel af vores service

Vi betjener en bred vifte af kunder på tværs af industrierne, herunder fødevareproduktion, medicinsk udstyr, transport og logistik, emballage og meget mere. Vores kunder har tillid til vores ekspertise og pålidelighed, når det kommer til at optimere deres produktionsprocesser og forsyningskæder.

 

Kontakt os i dag og få sparring om dine maskindele og komponenter i plast. Vores specialister med over 30 års erfaring inden for plastbearbejdning står klar til at hjælpe dig med at finde de rette rammer for en eventuel lagerførende aftale, der matcher dine behov og sikrer en problemfri produktionsflow.

 

Der er også mulighed for at komme på besøg og lære mere om teknisk plast og få en førstehåndsoplevelse med Induflex, når vi den 17. april afholder et gratis plastseminar for interesserede parter. Du kan læse mere om programmet og tilmelde dig gennem dette link

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12828195
P nummer: 1000452351

Kontaktperson

RH
Rasmus Hosbond
Salgschef
rh@induflex.dk

Send til en kollega

0.047