23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udforsk potentialet i teknisk plast: Induflex inviterer til stort plastseminar

Fordommene er mange, når ordet plast kommer på tale. Men faktisk har teknisk plast eller konstruktionsplast mange fordelagtige egenskaber, som skaber værdi på tværs af flere industrier. Det vil eksperterne hos plastbearbejdningsvirksomheden Induflex fortælle mere om til et gratis arrangement den 17. april.

Plast har længe været genstand for fordomme og kritik, men sandheden er, at teknisk plast hver dag skaber værdi i flere industrier og åbner op for en verden af muligheder. For at udbrede kendskabet til de mange gode egenskaber og fordele ved teknisk plast, inviterer Induflex til plastseminar den 17. april. 

 

Seminaret er designet til at udfordre disse fordomme og vise dig, hvordan teknisk plast kan optimere din virksomhed. Det er eksempelvis, for de fleste, overraskende, hvor stor udbytte- og produktoptimering der kan opnås ved at konvertere emner i stål, aluminium eller andre materialer til teknisk plast.

 

Indsigt i flere facetter

Til plastseminaret vil du blive præsenteret for en spændende dagsorden, der inkluderer alt fra gennemgang af forskellige plasttyper og deres egenskaber til inspirerende eksempler på innovative anvendelsesmuligheder. Dertil vil der blive delt vigtige design- og konstruktionstips, som skal styrke dine forståelse for applikationer af teknisk plast i dine konstruktioner.  

 

Efterfølgende får du mulighed for at strække benene, når værterne giver dig en rundvisning af Induflex’ maskinpark, hvor du får en første håndsoplevelse med bearbejdningsmetoderne af teknisk plast til industrielle formål. Dagen sluttes af med en opsamling med spørgsmål og mulighed for networking med andre deltagere og holdet hos Induflex. 

 

Kast dig ud i en inspirerende dag

Er du klar til at dykke ned i verdenen af teknisk plast? Tilmeld dig seminaret i dag. Alle detaljer om tid, sted og tilmelding findes på dette link. Tøv ikke med at sikre din plads, da der kun er begrænset antal pladser til rådighed. Induflex ser frem til at byde dig velkommen den 17. april. 

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12828195
P nummer: 1000452351

Kontaktperson

RH
Rasmus Hosbond
Salgschef
rh@induflex.dk

Send til en kollega

0.048