23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Induflex udvider bestyrelsen med ESG-profil

For at styrke sin position i markedet og imødekomme fremtidige krav fra kunderne, udvider Induflex bestyrelsen med Anne Hedegaard, der kommer med stor erfaring med ESG-arbejde og forretningsudvikling.

De grønne ambitioner og kravene i lovgivningen stiger i disse år, hvilket gør det vigtigt som underleverandør at være på forkant og selvom virksomheden har fået indsigt via forløbet "Klimaklar Produktionsvirksomhed", er der behov for yderligere ekspertise på området. 

Derfor udvider Induflex nu sin bestyrelse med Anne Hedegaard Poulsen, der bringer en bred forståelse for ESG-initiativer samt mange års erfaring fra bestyrelsesposter i brancheorganisationer inden for bæredygtighed i byggeriet i Danmark. Erfaringer, som bliver vigtige for at styrke Induflex' fremtidsprofil og position på markedet.

- På trods af vores nyerhvervede indsigt må vi erkende, at bæredygtighed og ESG-initiativer er komplekse. Derfor søgte vi en profil, der kunne tilføre os nye dimensioner. I Anne har vi fået netop det. Hun kommer med en solid erhvervsprofil og stor indsigt i ESG-arbejdet, som bliver essentiel for at holde os på forkant, forklarer Rico Larsen, direktør hos Induflex.

 

Nye kompetencer tilfører værdifuld ny dynamik

Anne Hedegaards ekspertise stammer fra en anden sektor end plastindustrien, og det er netop dette udefrakommende perspektiv, der tilfører en værdifuld dynamik til Induflex. Målet er at tage virksomheden til det næste niveau indenfor ESG, hvori der også er klargøring til de kommende års udrulninger af klimakrav for at højne konkurrenceevnen. 

- Induflex har allerede gjort et betydeligt stykke arbejde internt og har et solidt fundament at bygge videre på takket være deres tidligere initiativer. Derfor er strategien at fortsætte med at fokusere på dataindsamling, hvorfra vi kan udvikle vores værdikæde og styrke forretningen hele vejen igennem. Derfra kan vi analysere og sætte mål, der kommer til at styrke forretningen på kort og langt sigt, fortæller Anne Hedegaard. 

Anne Hedegaard kommer til at spille en central rolle i virksomhedens bestyrelse sammen med direktør Rico Larsen, stifter Lis Larsen, bestyrelsesformand Torben Simonsen og bestyrelsesmedlem Vicki Olsen Larsen.

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12828195
P nummer: 1000452351

Kontaktperson

MK
Mads Kaasgaard
Marketing Manager
mlk@induflex.dk

Send til en kollega

0.063