23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Din sparringspartner, når det gælder plastbearbejdning

Betaler du unødvendigt meget for dine plastemner? Har du valgt den rette plasttype til din konstruktion? Ville du kunne drage fordel af at konvertere fra metal til plast og dermed f.eks. øge holdbarheden på dit emne?

Hos Induflex kan vi hjælpe dig med svar på alle dine spørgsmål om teknisk plast.

Vi producerer nemlig ikke alene de færdige emner efter dine specifikationer, vi vejleder dig, så du får et produkt til dine behov produceret i det optimale materiale og ved den bedst egnede produktionsproces.

Hos os kan du få sparring om materialevalg, konstruktion og ikke mindst produktion, så du får et plastemne med de nødvendige egenskaber i rette materiale til rette pris.

Hvilket plastmateriale skal du vælge?

Et anvendeligt og holdbart plastemne står og falder ved materialevalget, som er afgørende for det færdige produkts holdbarhed og ydeevne.

Plast har fremragende egenskaber inden for temperaturer, resistens, friktion, slid og meget mere.

Men plast er ikke bare plast.

Alene inden for teknisk plast findes der mange forskellige typer.

Der er fordele og ulemper ved alle plasttyper og med de mange egenskaber at tage højde for, kan det være en udfordring at vælge den rette plast.

Og oveni findes der flere muligheder med forskellige tilsætningsstoffer.

Materialevalget afgøres af flere faktorer, heriblandt:

  • Plastemnets anvendelsesområde
  • Hvilken funktion emnet skal udfylde
  • Særlige krav til f.eks. rengøring, slid eller tryk.

Heldigvis behøver du ikke være ekspert i plast for at vælge det rette materiale til netop din maskindel eller dit emne.

Vi hjælper dig nemlig.

Spørger du os til råds, får du hverken et emne, som ikke kan holde til dets formål, eller betaler for meget for en plasttype hvis egenskaber, du ikke har behov for.

Kort sagt:

Vi hjælper dig med at udvælge det mest optimale plastmateriale til din konstruktion, som kan opfylde dine behov til den laveste pris.

Har du et emne i f.eks. metal eller træ, kan vi også hjælpe med konvertering til plast, og vurdere om en evt. konvertering vil være fordelagtigt for dig.

Tilpasning af konstruktion til plast

Vi designer ikke din konstruktion for dig, men vi hjælper dig med at tilpasse den, så den kan produceres på den bedst mulige måde i forhold til materiale- og tidsforbrug.

Måske kan dit emne laves af en standardstørrelse plade, og derved sparer du fræsning, måske har du ikke brug for tolerancen eller finheden i emnet.

Alt dette og mere til, er noget, vi sammen kan gennemgå, så du ikke ender med at betale for unødig produktionstid eller materialer, for noget, som du ikke har behov for.

Hvordan skal dit emne produceres?

Selve produktionen er kernen i vores kompetence.

Vi producer hver dag kundespecifikke emner i teknisk plast til en lang række kunder i industrien

Vi kan hjælpe dig med at producere effektivt, f.eks. i forhold til hvilke maskiner, emnet skal produceres på, så du opnår de mål, tolerancer og overfladeruheder, som du har brug for.

Induflex arbejder udelukkende i teknisk plast, og vi har derfor et stort kendskab til produktion i de forskellige plastmaterialer. 

Vil du vide mere?

Har du et spørgsmål, eller vil du have uforpligtende sparring om dine emner eller din konstruktion?

Kontakt os her. 

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12828195
P nummer: 1000452351

Send til en kollega

0.065