23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LINDLARSEN på HI13 med besparelser til industrien

LINDLARSEN, der igen i år udstiller på den voksende HI-messe i Herning, har de senere år opbygget et nyt og supplerende forretningsområde indenfor forbrugsvarer. Dette skal underbygge og styrke forretningens mission ”optimizing your production”.

Det er forbrugsvare afdelingen hos LINDLARSEN, der på HI13 udstiller økonomisk attraktive nyheder til industrien

”Efter en udvidelse af organisationen med yderligere to eksterne sælgere til forbrugsvareområdet, skal afsætningen styrkes med vores messedeltagelse – og vi udstiller primært for at etablere kontakt til nye kunder” siger adm. dir. Frands Ellersgaard.

Vi koncentrerer os på HI 13 om forbrugsvarer til hovedområderne CNC, lakering, slibning og ventilation. Sortimentet på området er vokset ganske betragteligt og der satses udelukkende på produkter direkte fra producenten, for at sikre en skarp og konkurrencedygtig pris.

På messen præsenteres flere nyheder, herunder et nyudviklet Colombus filter, som i de fleste sprøjtelakerings-applikationer vil forbedre den samlede økonomi betragteligt. Slibematerialer hører ligeledes blandt nyhederne, ligesom et nyudviklet servicekoncept indenfor CNC-spindelmotorer vil blive lanceret.


LINDLARSEN A/S
HI 13 – stand D3120
Tlf. 9626 9626
E-mail: info@lindlarsen.com

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Kontaktperson

FE
Frands Ellersgaard
Direktør
fe@lindlarsen.com

Send til en kollega

0.109