23948sdkhjf
Del siden

LINDLARSEN A/S

Hos LINDLARSEN finder du et komplet udvalg af nye og brugte maskiner til bearbejdning af træ, alu og plast, hvad enten du fremstiller vinduer, møbler eller noget helt tredje. Vores program spænder vidt fra de helt små standardmaskiner til fuldautomatiserede CNC-anlæg, hele maskinlinier og produktionsceller. Vi har specialeområder inden for mange bearbejdningsprocesser, lige fra opskæring af råtræ til overfladebehandling og pakning.

LINDLARSEN A/S har verdens førende maskinproducenter i ryggen, herunder primært SCM GROUP.

Mere end 50 års erfaring i træindustri og -håndværk har givet LINDLARSEN stor kompetence og gør os i stand til at levere produkter og serviceydelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi leverer løsninger i tæt samarbejde med vores kunder. Samarbejdet er netop grundlaget for, at du som kunde får en løsning, der sikrer dig optimal produktion i mange år frem.

Vores serviceteam og projektledere sikrer dig en hurtig opstart efterfulgt af en stærk teknisk service og support. Det er medvirkende til at styrke din markedsposition og konkurrenceevne.

Service- og reservedelsafdeling med erfarne og kompetente medarbejdere. Vi er klar til at løse dine serviceopgaver, hvad enten det drejer sig om installation og indkøring af maskiner, flytning, vedligeholdelsesarbejde eller reparationer mv. Vores reservedelsteam kan skaffe forbrugsvarer og reservedele til de fleste fabrikater.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681
32
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.032