23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SCM Group lancerer effektiv CNC nyhed til vinduer/døre

SCM og LINDLARSEN præsenterer på LIGNA messen i Hannover en meget spændende nyhed til både bearbejdning af komponenter samt samlede elementer. En produktionscelle med meget høj effektivitet og minimalt operatørbehov.

SCM Accord WD bliver for første gang præsenteret på LIGNA. Produktionscellen er baseret på den succesrige CNC-serie SCM Accord, som er en af de mest robuste og effektive maskiner på markedet.

Nyheden består i et meget intelligent ind- og udfødningssystem, der muliggør en automatisk arbejdscyklus, når der er tale om bearbejdning af komponenter. Alle emner ind- og udføres i skjult tid, dvs. maskinen arbejder kontinuerligt på et emne og altså uden spildtid. Samtidigt er behovet for operatører meget begrænset, da ind- og udføde magasinet i sin standardudførelse kan rumme op til 32 emner. Herved vil produktionscellen passe perfekt i en ø med andre operationer, f.eks. limning og samling m.v.

Maskinen kan ved manuel ilægning af emner (eller med robot), anvendes til bearbejdning af samlede rammer, buede vinduer, dørplader m.v., altså helt som en traditionel CNC-maskine.

Se verdensnyheden på LIGNA – og oplev rationel produktion – også ved batch one !

Du kan få flere oplysninger om LIGNA-messen, fribilletter m.v. på www.lindlarsen.com.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Kontaktperson

FE
Frands Ellersgaard
Direktør
fe@lindlarsen.com

Send til en kollega

0.078