23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Øget produktivitet på CNC - branchen samles..

Den 3. og 4. oktober sætter Skive Tekniske Skole og en række førende leverandører af CNC-løsninger fokus på øget produktivitet på CNC. Kom og få inspiration til en bedre bundlinie.. Se programmet via filen nedenfor.

Skive Tekniske skole er igen i år gået samen med en række førende danske virksomheder om industrielle temadage. Det sker den 3-4. Oktober, og i år handler det om ’Øget produktivitet på CNC-maskiner’. KYOCERA UNIMERCO, Østjysk CAD-CAM, LINDLARSEN og VM system vil alle komme med indlæg hen over begge dage.
’Øget produktivitet er en af måderne at sikre arbejdspladser og produktion i Danmark. For at det skal lade sig gøre, skal man se på hele produktionen,’ siger Frands Ellersgaard fra LINDLARSEN. ’ Både fleksibiliteten og omstillingshastigheden skal øges, mens og bearbejdningstiden skal reduceres. Det er de rigtige CNC-løsninger med til.’
LINDLARSEN tager eksempler på noget af det nyeste CNC-udstyr med til temadagene på Skive Tekniske Skole. Sammen med det vises også nogle af de mange muligheder, der er for at optimere produktionen på bestående maskiner.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Kontaktperson

FE
Frands Ellersgaard
Direktør
fe@lindlarsen.com

Send til en kollega

0.032