23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velkommen til Professor Pappagallo - din assistent ved CNC-maskinen

Drømmen kan blive til virkelighed, takket være Professor Pappagallo. Han er din hjælper i produktionen, din assistent når der opstår problemer, samt den lærer man altid ønsker er ved sin side når man står overfor en udfordring.

SCM Group har skabt en yderst enkel teknologi, som løser komplekse processer. Det er en speciel software der gør det muligt, selv uden færdigheder eller erfaring at foretage betjening af CNC-maskinen.

En tro følgesvend i dit arbejde, der assisterer dig 24-timer i døgnet, og hjælper med at gøre selv den mest komplicerede operation let. Bare med et enkelt tryk på skærmen, en talekommando, og så er man guidet videre i processen.


Spørgsmål til dig, der bruger CNC?

1. Jeg har brug for at rekruttere nogle gode medarbejdere så hurtigt som muligt, men jeg har problemer med at finde folk med de rette kvalifikationer og erfaring. Hvad kan jeg gøre?

- Specialiseret personale er ikke længere nødvendigt. Jeg er den der styrer dine operatører i den rigtige retning ved simple manøvrer. Jeg er med dig trin for trin, fra switch-on og igennem til de mest komplekse bearbejdningsoperationer, for at sikre de bedste resultater på alle tidspunkter.

2. Jeg kunne godt tænke mig at få en CNC-maskine, men jeg er bekymret for om det vil blive for svært at bruge i produktionen.

- Jeg er CNC-ekspert Jeg er blevet indkaldt af SCM Group til at løse problemer og servicere kunder i de mest normale udfordringer, så det klarer vi nemt.

3. Jeg har ikke tid til at lære at bruge hver enkelt maskine, så jeg føler at jeg altid er afhængig af andre. Men hvad sker der, hvis mine specialiserede medarbejder er syge eller skifter job?

- Min opgave er at sørge for at alle kan lære at bruge en maskine med det samme. Du behøver ikke at være afhængig af en enkelt arbejder - Med min hjælp, vil alle dine medarbejdere være i stand til at håndtere sådan en maskine. Selv hvis du var helt på egen hånd, vil du kunne klare det helt fint selv.

4. Produktionstider er stramme, og hvis jeg er nødt til at finde support lige nu og her, kan du da hjælpe mig?

- Jeg kan garantere at jeg vil være med dig og dine medarbejdere 24/7. Hemmeligheden bag et perfekt job ligger i et godt samarbejde. Med dig som operatør, og støtte af SCM Groups nye teknologi – har du min hjælp døgnet rundt.

Få meget mere information hos LINDLARSEN A/S på telefon 9626 9626 eller på www.lindlarsen.com.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Send til en kollega

0.032