23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Salvador afkortersave - En investering der lønner sig

Salvador er specialiseret i produktion af optimerings-afkortersave og lancerer nu SuperPush 200 - et sandt teknologisk vidunder i sin klasse. Den øger produktiviteten, minimerer tidsforbruget ved opskæring og sortering, samt øger rentabiliteten.

Dette er et resultat af over tyve års erfaring i tæt samarbejde med brugerne, der nu viser sig i den nye model SuperPush 200. Med denne automatiske afkortersav, gøres processen enkel, hurtig - og giver den ideelle automatiske opskæring.

Enkel og fleksibel da maskinen automatisk uden justeringer og indstillinger fører emnet automatisk gennem maskinen med sin robuste materiale-pusher.

Økonomisk, fordi Superpush 200 giver en enestående værdi for pengene, og er en investering, der ofte er tilbagebetalt på rekordtid.

Præcis takket være et særligt udviklet system af transmission og design, som sikre årelang præcision.

Produktiv fordi saven er udstyret med alt tilbehør, der sikrer høj produktivitet med maksimal fleksibilitet.

Det optiske lasersystem SuperPush 200, er integreret i anlæggets skubbe-mekanisme. Laseren detekterer emnets dimension, og indstiller sig selv til disse. Herudover aflæses eventuelle markeringsstreger, hvorefter saven optimerer opskæringen efter de i pc-styringen indlagte data.

Systemet arbejder intelligent, således at den automatiske emneopmåling også tilpasser savens slaglængde. Altså endnu en facilitet der sparer operatør tid og giver øget kapacitet. CNC styringen, baseret på en Windows PC, styrer samtlige akser og funktioner i maskinen. Herunder også optimering. Skærelister kan indlæses fra mange typer medier, f.eks. en ASCII eller XLS fil.

Brugerfladen er helt unik og enkel, hvilket via en 19” farveskærm sikrer en nem betjening af anlægget, sammenholdt med righoldige parameter og optimeringsindstillinger.

Som standard kan softwaren fjern-supporteres, hvilket muliggør en både hurtig og omkostningseffektiv hot-line.

SuperPush 200 byder på unikke faciliteter der giver produktivitet, materialebesparelser – og tilmed ligger maskinen på et meget attraktivt prisniveau, der ofte gør saven til en guldrandet investering.

Hvis du vil vide mere, kontakt LINDLARSEN A/S for mere information på telefon nr. 9626 9626.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Send til en kollega

0.062