23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CNC nyskabelse: Morbidelli Author M800

SCM Groups 5-aksede CNC-bearbejdningscenter Morbidelli Author M800 har fået en konstruktion med portal i helt nyt design, som eliminerer vibrationer og dermed garanterer finish i meget høj kvalitet.

Den kraftige konstruktion af maskinen forener muligheden for meget tunge bearbejdninger med høj fleksibilitet, hastighed og kvalitet i udførelsen.

Author M800 opnår en høj produktionseffektivitet takket være dens 2 elektro-spindler, den ene med 5 kontrollerede og interpolerende akser. Den maksimale effekt på motorerne er op til 18 KW på hovedspindlen og op til 8,5 KW på den sekundære spindel. Det medkørende værktøjsmagasin sikrer, at aggregaterne altid er klar til at arbejde.
Som option kan der monteres værktøjsmagasiner med op til i alt 70 pladser samt boreaggregater med op til 57 individuelle borespindler.
Maskinen kan udrustes fra en bred vifte af arbejdsborde, fra manuelle over halvautomatiske til fuldautomatiske borde som opfylder alle krav en produktion måtte have, og helt op til et bearbejdningsområde på 6.360 x 1.905 mm.

Den er nu udstyret med Xilog-Maestro software – Softwaren med brugerinterfacet specielt udviklet til den nye generation af bearbejdningscenter. Denne nye programmerings- og management software til SCM Groups bearbejdningscentre indfører en nyskabende tilgang til programmeringen, med stærkt fokus på processerne. Brugeren skal ikke længere tænke over hvordan man gør, kun hvad man skal opnå. Denne fremgangsmåde giver brugeren mulighed for at koncentrere sig om at definere emnet, dens geometri samt fastlægge bearbejdningsmetoder og overlader det derefter til softwaren at håndtere kompleksiteten i at generere værktøjsbaner og optimere bearbejdningsprogrammerne. Brugeren kan sætte en ny bearbejdning i gang med nogle få klik ved hjælp af CAD-tegneværktøjer og kontrollerer resultatet med det samme ved en realistisk 3D-visning.

Maskinen kan også udstyres med en mobil controler, Play&Motion. Gennem en menu og et sæt af bestemte taster kan Play&Motion styre alle de grundlæggende funktioner til betjening af bearbejdningscenteret, såsom: valg og visning af akser, samt hastigheden af akserne og spindler. Play&Motion fås også i en trådløs version som sikre en fuldstændig fri bevægelighed ved betjeningen.

Man kan ligeledes udstyre Author M800 med et BRC aggregat. BRC står for ”boring, routing, cutting”. Dette er den enhed, der bruges til at bearbejde døre og vinduesrammer, som er en kompakt højtydende bearbejdningsenhed, der giver mulighed for flere bearbejdninger, med ekstremt lavt værktøjs ændringstider.

Ønsker man at optimere hastigheden på værktøjsskift, findes også optionen Match 5. Den laver lynhurtigt værktøjsskift på mindre end 5 sekunder fra spån til spån. Denne option er et tilvalg til maskinen, ligesom mange andre optioner gør det muligt at optimere maskinen til det aktuelle behov.

LINDLARSEN er din leverandør af maskiner og vores program spænder bredt fra standardmaskiner til store CNC-anlæg eller sågar hele maskinlinjer. Hos LINDLARSEN har vi verdens førende maskinproducenter i ryggen - Ring og hør nærmere på tlf. 9626 9626.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Send til en kollega

0.031