23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pratix S - CNC nyhed fra SCM

Pratix S er noget for sig selv - KOMPAKT, SIKKER & NEM AT BETJENE

PRATIX S er en robust opbygget maskine, hvor bearbejdningsenheden sidder på en portal over maskinen. Dette betyder en særdeles vibrationsfri og hurtigt arbejdende maskine, med stor holdbarhed.

Anvendelsesformålene er vide, til materialer indenfor træ, plast, kompositter og aluminium. Arbejdsbordet er et alu-bord, der kan udstyres med vakuum-kopper eller andre fastholdelsessystemer, ligesom den er velegnet til effektiv nesting udskæring af en hel plade.

PRATIX S er den mest kompakte maskine der findes på markedet, med de bedste adgangsforhold til arbejdsbordet, hvor man kan komme til hele vejen rundt om maskinen.

Den er udstyret med sikkerhedssystemet "photo-bumbers", som betyder at man ikke har pladskrævende sikkerhedssystemer, trædemåtter m.v. - men i stedet de bedste adgangsforhold til arbejdsområdet. Dette er uforligneligt med enhver anden form for sikkerhedsafskærmning og særdeles pladsbesparende. Det sikrer maksimal produktivitet og mulighed for vekseldrift, hvor tid til fødning af emner er reduceret til et minimum.

Programmeringen og udførelsen af bearbejdningsoperationerne fortages via en PC, med en ekstremt nem brugerflade og inkluderer den helt nyudviklede Xilog Maestro, som også indeholder en avanceret CAD-del. Således er maskine særdeles velegnet også til enkeltstyks-produktion.

Anvendelsen af maskinen er meget let og kræver kun meget kort instruktion. PRATIX S introducerer en ny og nemmere måde at styre maskinen på, da programmeringsfasen er adskilt fra udførelsen:

• Programmering sker via en PC, f.eks. på kontoret.

• Bearbejdning styres via den mobile styreenhed, som standardmæssigt leveres med en 7" LCD farveskærm og touch-screen-funktioner, der svarer til en controller til en spillekonsol. Nem at bruge, selv uden nogen form for træning.

PRATIX S fås i S12 udgaven med arbejdsmål 1250 x 2480 mm, og S15 udgaven i 1555 x 3686 mm, med et stort udvalg af optioner, designet til at opfylde dine behov uden at overskride dit budget. Ring og hør mere om fordelene ved PRATIX S, hos LINDLARSEN på tlf. 9626 9626.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Send til en kollega

0.046