23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Quadra L1 - Alt i én arbejdsgang

Topnyheden Quadra L1 fra Emmegi, er en spændende maskine inden for aluminiums højhastighedsfræsning og afkortning af aluminiumsprofiler, PVC og andre lette legeringer.

Denne fuldautomatiske maskine kan indføde 7,5 meter lange emner, bearbejde dem med op til 6 spindler i 360 grader på én gang, hvorefter udfødning sker i samme arbejdsgang.

Emmegis Quadra L1-model har en speciel føder med gribetang. Gribetangen er pneumatisk og automatisk i alle akser. Det giver stor fleksibilitet mht. profiler og der kan med fordel uden omstillingstider køres forskellige profiler stykvist. Indfødningsdelen består af et ilægger bord med plads til op til ca. 40 emner. Dette betyder en helt minimal bemanding ved anlægget, fra råprofil til færdigt emne.

Med Quadra L1 får du en maskine der giver total bearbejdningsfrihed. Bearbejdningsenheden er konstrueret som en drejekrans, hvorpå der er monteret 4-6 elektrisk drevne, vandkølede spindler med ISO25 optag. De 4 spindler roterer 360 grader rundt om emnet, som meget stabilt bliver fastholdt både før og efter bearbejdningsenheden. Savenheden består af en CNC-styret vinkelindstillelig klinge på ø 600 mm. Klingen kan indstilles elektronisk i 22,5 - 157,5 trinløst. Klingen er pneumatisk med fremføring nedefra. Udføringsenheden henter til sidst det færdige emne ved savaggregatet og transporterer det til udføringsrullebanen.

Bearbejdnings- og savaggregatet er fuldt indkapslet for at reducere lydniveauet og beskytte operatørerne optimalt. Der tilbydes sammen med Emmegi Quadra også intelligente og prisgunstige løsninger til håndtering af både råprofiler og reststykker samt forskellige former for automatisering af udfødningen.

Kontakt LINDLARSEN A/S for mere information allerede i dag, på tlf. 9626 9626 eller ser mere på www.lindlarsen.com.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Send til en kollega

0.032