23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv UV-hærdning optimere din produktion

LINDLARSEN leverer den optimale service inden for hærdning af UV-lakker, og kan således levere UV-lamper og reflektorer til langt de fleste UV-ovne opstillet på de danske møbelfabrikker.

Vores service omfatter ikke blot salg af lamper og reflektorer til ovnene, men vi foretager også de nødvendige udmålinger af disse. Målingerne afslører om lampen er slidt eller forkert positioneret i reflektoren. Ligeledes vil en analyse af kurverne fra udmålingerne afsløre om reflektorerne er defekte. For at opnå den nødvendige sikkerhed for kvaliteten af UV-bestrålingen, at hærdeprocessen fungerer optimalt, samt sikre en optimal levetid på lamper og økonomisk drift på UV-ovnene, er det vigtigt at disse målinger løbende foretages.

LINDLARSEN tilbyder derfor et serviceprogram indenfor segmentet UV, der omfatter bl.a. udmåling og logning af UV-lampe-/reflektorstatus, udmåling af højspænding, udmåling af kondensatorbatteri, samt vejledning til optimering af lakeringsprocessen. Ligeledes har vi et produkt- & reservedelsprogram inden for UV, som omfatter UV-lamper, reflektorer, højspændingstransformatorer, samt andre specielle komponenter, som bruges i UV overfladebehandlingsprocessen.

Vi kan altså tilbyde et omfattende service- og reservedelsprogram til hele jeres maskinpark. Via vores PlusService program, integreres jeres produktion med vores kompetencer indenfor reparation, vedligehold og konsulentbistand. Resultatet bliver højere oppetid på maskinerne, samt gennem den tilhørende rabatordning, får du billigere reservedele.

Reducere driftstop gennem effektivisering og optimering af din produktion sammen med LINDLARSEN. Ring og hør nærmere allerede i dag på tlf. 9626 9626.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Send til en kollega

0.065