23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er dine emner tørre nok og klar til brug

Det finder du nu let og hurtig ud af, med én af disse tre fugtighedsmålere fra Delmhorst: J-2000/SC, RDM-3 og Accuscan, som hver især har deres helt egen styrke på måling af træets fugtighed.

Fugt i dine emner er dårligt for både økonomi og sundhed, men med lidt hjælp fra en fugtighedsmåler kan du let lokalisere fugt, og finde ud af om dine materialer er tørre nok og klar til brug i din produktion.

J-2000/SC er populær i den brede træforarbejdende industri - såvel som indenfor skadeservice, da det er den mest alsidige fugtighedsmåler på markedet. Korrektioner for 50 forskellige træarter er indbygget. Temperaturændringer er ikke noget problem med Celsius kalibreringsindstillingerne. J-2000/SC har en lys digital LCD-skærm, som hurtigt, nemt og præcist viser fugtindholdet. Blot med et stik for en ekstern slaghammer, kan J-2000/SC tage både overflade og kerne aflæsninger. Så du kan let og smertefrit måle dine emner med denne fugtighedsmåler.

RDM-3 er en håndholdt fugtighedsmåler spækket med funktioner, og er perfekt til tømmer og træindustrien. RDM-3 er ideel til alle, der skal indsamle og analysere centrale statistiske oplysninger. Funktionerne omfatter bl.a. fuldskærms læsning med dato- og tidsstempel, job gruppering, grafisk display, menupunkter der gør det let at navigere, og som kan tilpasses auto-sluk. Derudover leveres RDM3+ med optionen PC-kit for download af lagerede data. Lidt mere end bare en fugtighedsmåler.

Accuscan er en alsidig fugtmåler og non destruktiv, der hurtigt afdækker store områder og som let lokaliserer fugt. Denne robuste måler har analog display, to skalaer (én til aflæsning af træ, og én til reference), samt en indbygget kalibrerings knap. Accuscan kan tages med overalt, og må endda medbringes om bord på et fly, da den er uden stik men i stedet måler træets fugtighed på sin flade underside let og elegant.

Så med disse tre meget forskellige fugtighedsmålere, lokaliserer du let og effektivt fugt i dine emner. Ring og hør mere på tlf. 96269626.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Send til en kollega

0.031