23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Magnum - En hurtig og effektiv laksprøjte

Superfici præsenterer det nye ”high tech” lakanlæg Magnum, som er en effektiv maskine til bl.a. møbel- og køkkenproducenter.

Magnum indeholder alle tidligere modellers fordele, og er samtidig udstyret med vigtige forbedringer, som gør maskinen til den ideelle løsning til automatiske produktionslinjer. Med sine tre forskellige modeller dækker den alle kapacitetsbehov og hastighedskrav op til 18 m/min - og opfylder samtidig højeste kvalitetskrav mht. finish. Som lidt ekstra kræs, har designet fået en ansigtsløftning i form af meget bløde og harmoniske linjer.

Anlægget har en usædvanlig stor trykkabine med let adgang fra begge sider. Dette sammen med et modulopbygget ventilationssystem, resulterer i en perfekt trykkontrol i alle sprøjtekabinens forskellige områder. Ovennævnte understøtter muligheden for at håndtere de store mængder overspray, som opstår når hastigheden på fremtrækket skal hæves, eller når pålagte mængde pr. kørsel skal op. Pga. den gode kontrol af oversprayet, sænkes driftsomkostningerne på maskinen, så du får derfor mere lak i genindvindingssystemet og mindre i filtrene.

Magnum er desuden udstyret med et optimeret elektronisk styresystem, hvor der især skal lægges mærke til de individuelt styrede traverser. En løsning som eliminerer problemstillingerne omkring synkronisering af sprøjtepistolerne. Herudover kan der installeres op til tre genindvindingsenheder med ”scrape on wet” faciliteten på samme tid. Dette muliggør et ekstrem hurtigt lakskifte, samtidig med at genindvindingen af overskydende lak fra båndet fortsættes.

Maskinens transportbånd er naturligvis fremstillet af et specialmateriale, som er resistent over for alle typer lak og bejdse, hvorfor de direkte omkostninger i den daglige drift bringes ned på et minimum. Maskinen udnyttes bedst ved en intens produktion, hvor overfladens kvalitet er i fokus. Især i fuldautomatiske linjer med vertikal- eller horisontale tørreovne, hvor farveskift på normale traverser er meget tidskrævende, kommer denne maskine med op til 3 rense- og genindvindingsvogne til sin ret.

Udnyt derfor din produktions fulde potentiale med Superfici Magnum, en hurtig og effektiv maskine der gør din produktion til en leg og bringer de bedste resultater frem på bundlinjen.

Ring og hør mere om fordelene ved Magnum på tlf. 9626 9626.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Send til en kollega

0.047