23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pratix S - CNC nyhed fra SCM

Pratix S er noget for sig selv - KOMPAKT, SIKKER & NEM at betjene

Dette er kodeordene for SMCs nye løsning PRATIX S - en robust opbygget maskine, hvor bearbejdningsenheden sidder på en portal over maskinen. Dette betyder en særdeles vibrationsfri og hurtigt arbejdende maskine, med stor holdbarhed.

Anvendelsesformålene er vide, til materialer indenfor træ, plast, kompositter og aluminium. Bordet kan udstyres med vakuum-kopper eller andre fastholdelsessystemer, ligesom den også er velegnet til nesting udskæring af en hel plade.

PRATIX S er den mest kompakte maskine der findes på markedet, med de bedste adgangsforholde til arbejdsbordet, hvor man nemt kan komme til, endda hele vejen rundt om maskinen.

Den er udstyret med sikkerhedssystemet "photo-bumbers", som betyder at man ikke har pladskrævende sikkerhedssystemer, trædemåtter m.v. - men i stedet de bedste adgangsforhold til arbejdsbordet, uforlignelige end enhver anden form for sikkerhedsafskærmning. Dette sikrer maksimal produktivitet, endda med mulighed for skiftende arbejdsprocesser, hvor tid til fødning af emner er reduceret til et minimum.

Programmeringen og udførelsen af bearbejdningsoperationerne fortages via en PC, med en ekstremt nem brugerflade, inkl. det nye Xilog Maestro, som også indeholder en avanceret CAD-del.

Anvendelsen af maskinen er meget let og kræver kun meget let instruktion. PRATIX S introducerer en ny og nemmere måde at styre maskinen på, da programmeringsfasen er adskilt fra udførelsen:

• Programmering sker via en PC, f.eks. på kontoret.

• Bearbejdning styres via den mobile styreenhed, som standardmæssigt leveres med en 7" LCD farveskærm og touch-screen-funktioner, der svarer til konsollen i et computerspil, der er nem at bruge selv uden nogen form for træning.

PRATIX S fås i S12 udgaven med arbejdsmål 1250 x 2480 mm, og S15 udgaven i 1555 x 3686 mm, med et stort udvalg af tilbehør, designet til at opfylde dine behov uden at overskride dit budget. Ring og hør mere om fordelene ved PRATIX S på tlf. 9626 9626.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Send til en kollega

0.031