23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flotte resultater - Nemt og hurtigt

LINDLARSEN præsenterer One Touch fra Stefani, der sætter helt nye standarder for nem og hurtig omstilling af alle funktioner på kantautomater.

Stefani One Touch er en enkeltsidet kantlimer, designet til mindre industrivirksomheder der fremstiller møbler, eller til komponentproducenter der leverer produkter af utrolig høj bearbejdnings kvalitet. Maskinen er til forskelligartet bearbejdning, inkl. tynde emner og afrundede kanter.

Med et enkelt tryk på skærmen, skifter One Touch om mellem kanter, limtyper, værktøjsradier m.v. Den er intet mindre end revolutionerende indenfor kantlimer, der nu muliggør en virkelig just in time produktion, altså rentabilitet helt ned i enkeltstyks-serier. Kompakt, fleksibel og høj produktivitet er nøgleordene, der kendetegner Stefani One Touch, som ikke kræver åbning af kabinen for nogen omstilling.

SMART EDGE enheden muliggør skift mellem kanttyper, blot ved at indsætte starten af båndet eller listen udenfor maskinen, helt uden operatørens yderligere indgriben.

EASY GLUE INDUSTRY repræsenterer en ny type limsystem, der muliggør på få minutter, at skifte mellem op til 5 forskellige slags lim (farve og type). Hot-melt og polyurethan lim kan anvendes. Limskift sker ligeledes med lukket kabine, simpelthen ved at vælge det på styringens meget overskuelige og nemt betjente touch-screen.

Desuden er maskinen designet til at anvende også det nye ROUND-I hjørnerundings aggregat udstyret med MULTIEDGE kit, til automatisk omstilling mellem to radier og et utal a tynde kanter, nu helt uden værktøjsskift.

Energi- og materialebesparelser er sikret via ECO POWER PACK. Denne enhed styrer og reducerer energiforbruget og sætter f.eks. kædebanen på standby, samt reducerer limtemperaturen når maskinen ikke anvendes.

ED System er et udsugningssystem, der sikrer effektiv sugning af spåner og støv, med et væsentligt reduceret energiforbrug. Det giver samtidigt en bedre renholdelse af bearbejdningsaggregater og maskine.

OPTI-CUT enheden muliggør præcisionsafkortning af kantmaterialet, hvilket medfører en stærk reduktion i spildet heraf.

Dette er blot nogle eksempler på den gennemgribende innovation, som ligger bag udviklingen af denne unikke Stefani One Touch kantlimer. Er du interesseret i at få yderligere information, kontakt venligst LINDLARSEN A/S på telefonnr. 9626 9626.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Send til en kollega

0.048