23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Værktøjsskift på kun 5 sekunder

En af årets nyheder fra SCM er Accord 40, som er et resultat af den nyeste forskning inden for CNC bearbejdning. Maskinen er en nyudvikling af CNC-bearbejdningscentre, opbygget i en robust og kompakt portalstruktur. Serien er velegnet til produktion af både døre, vinduer, trapper og andre komponenter, der kræver en meget solid maskine.

Accord 40 bliver leveret med manuelt eller automatisk bjælkebord, samt med eller uden gennemløb, hvilket gør maskinkonceptet meget alsidigt. Operatøren kan få adgang til maskinen fra 3 sider af arbejdsbordet, så både ilægning og afstabling på manuel vis er let og ergonomisk, ligesom en helt eller delvis automatisk emnehåndtering muliggøres. En meget produktiv maskine, hvor vekseldrift også er en mulighed.

Med portalkonstruktionen kan der opnås en ekstremt høj hastighed i bearbejdningen, samt høj finish på emnerne, også i kraftige materialer med stort spånaftag, idet maskinens kraftige portalkonstruktion minimerer vibrationer. Maskinens styring er en Xilog Plus, men ved f.eks. varierende produktion kan maskinen med fordel også kobles op mod CAD-CAM systemer.

Man kan ligeledes udstyre Accord 40 med et BRC aggregat. BRC står for ”boring, routing, cutting”. Dette er et kompakt aggregat, hvor hele aggregatet drejer 360 grader. Dvs. at man får en langt større udnyttelse af sine værktøjer og skift uden omstillings-/skiftetider.

Ønsker man at optimere hastigheden på værktøjsskift, findes der også optionen Match 5. Den skifter værktøj på kun 5 sekunder, fra indgreb til indgreb. Dette er blot nogle få eksempler på de mange nyskabelser det er muligt at til vælge på SCM Accord serien, for at opnå den maksimale produktivitet.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Send til en kollega

0.062