23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny sav fra Emmegi

En af de nyheder, det er værd at holde et vågent øje med, er Emmegis nye løsning Vegapack. Vegapack er designet til automatisk at skære med en høj produktionskapacitet, og stor brugervenlighed.

Ved store stk. antal, pakker man ofte profilerne i ”bundter” som derved afkortes som et bundt. Centret omfatter et indløbsbånd, en 90 graders afkortningsenhed med CNC-styret referenceanslag og drevne rullebaner før og efter saven, og til sidst et udløbsbånd.

Et automatiseret løft fra kurven (ekstraudstyr) gør ilægning af profiler/bundter på indløbsbåndet simpelt. To rembaner placeret før og efter enheden, flytter profilerne/bundterne uden problemer. Dette kræver blot en eneste operatør til at håndtere den komplette arbejdsgang fra ilægning, til opsavning, og videre til aflæsning.

Vegapack er simpel og revolutionerende, og vil med sikkerhed skabe sig opmærksomhed blandt aluminiumsbearbejdende virksomheder. Er du interesseret i at få yderligere information, kontakt venligst LINDLARSEN A/S på telefonnr. 9626 9626.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Send til en kollega

0.046