23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En ny æra indenfor savning

Som markedsledende producent af save og bearbejdningscentre har Emmegi netop lanceret dobbeltsaven PRECISION, der byder på virkelig nytænkning på området, til gavn for produktiviteten. Saven kan anvendes både til materialerne træ, plast, alu, komposit m.v.

Grundlæggende i savene er en lynhurtig omstilling fra én skæreopgave til en anden. Savhovederne er CNC-styrede i alle akser, og stiller om med en meget høj hastighed i tiltvinkler helt ned til 15 grader. Skæredata kan fødes online og saven byder dermed på mulighed for en næsten kontinuerlig arbejdsproces og dermed meget høj produktivitet. Tilmed kan den udrustes med automatisk ind- og udfødning af emner. Ved bearbejdning af forskellige profiler, kan styringen gemme data om, hvorledes emnerne skal clampes. Dermed foregår denne proces også automatisk uden ekstra tidsforbrug.

PRECISION udmærker sig tillige ved at være meget nem at anvende. Med sin simple og intuitive grafiske touch-screen, bliver operatøren hurtigt dus med saven.

Den høj-effektive EMMEGI PRECISION er på gaden nu – i længder på 5 eller 6 meter. Forhør nærmere hos den danske forhandler LINDLARSEN A/S, www.lindlarsen.com, tlf.nr: 9626 9626.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Send til en kollega

0.047