23948sdkhjf

Mød Claus Jørn Jespersen, Sales Manager ved Bjørn Thorsen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bjørn Thorsen A/S

I 2022 vil vi gerne præsentere de medarbejdere, der har fokus på plast i Danmark. Her kan du møde vores erfarne Sales Manager, Claus Jørn Jespersen.

Claus Jørn startede som Sales Manager i Bjørn Thorsen tilbage i januar 2005 og er i dag et kendt og respekteret ansigt i den danske plastindustri. Mange af vores kunder har igennem årene nydt godt af Claus Jørns stærke tekniske baggrund og store erfaring omkring de produkter, som vi markedsfører og sælger i Danmark. Claus Jørn styrker Bjørn Thorsens ambitioner om at være kendt som en leverandør, der er løsningsorienteret og giver vores kunder added value.

Mange års erfaring i branchen
I 1987 blev Claus Jørn uddannet maskiningeniør med plast som speciale. Han startede sin karriere i plastindustrien i 1988 og har arbejdet med mange forskellige plastprocesser og funktioner. I fremtiden ser Claus Jørn frem til at arbejde mere med bæredygtige løsninger og understreger, at Bjørn Thorsen inklusive datterselskabet Customized Compound Solutions (CCS) har mange interessante produkter og løsninger undervejs. Han ser frem til at komme på landevejen i sin SAAB og introducere disse løsninger for hans kunder.

Hvad er det bedste ved at arbejde i Bjørn Thorsen?
Claus Jørn er ikke i tvivl om, at det er Bjørn Thorsens flade og dynamiske firmakultur samt de dejlige kunder, der er det bedste ved jobbet. Gennem de sidste 10 år har Bjørn Thorsen udviklet sig og er vokset fra at have fokus på Danmark til at være en distributionsvirksomhed, der dækker det meste af Nordeuropa. Derudover har Bjørn Thorsen et R&D plast- og testcenter i Frankrig, samt compoundering af kundetilpassede plastprodukter. I forlængelse heraf fremhæver Claus Jørn, at han i dag samarbejder med mange forskellige Bjørn Thorsen folk på tværs af landegrænser: ”Jeg ser det som en stor fordel, at Bjørn Thorsen nu er en international virksomhed, hvor jeg kan trække på mange forskellige kompetencer og ressourcer for derved at give mine kunder en bedre service”.

Livet udenfor Bjørn Thorsen
Claus Jørn er bosat i Århus, og i hans fritid nyder han samvær med sine to voksne sønner. Kajakroning er hans fortrukne hobby, og han er storforbruger af de mange kulturtilbud i Århus.

Claus Jørn brænder for at bidrage til den bedste løsning for vores kunder, så de får de produkter og løsninger, der er optimale til netop deres projekt. Skal han også hjælpe dig? Kontakt ham på cjj@bjorn-thorsen.com.

 

 ____________________________________

Facebook - LinkedIn


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bjørn Thorsen A/S

Søholm Park 1
2900 Hellerup
Danmark
Bjørn Thorsen A/S

Send til en kollega

0.079