23948sdkhjf

Året der gik 2021 - tak for samarbejdet!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bjørn Thorsen A/S

Vi nærmer os enden på 2021. Derfor vil vi her se tilbage på året der gik hos Bjørn Thorsen A/S.

Det har på mange måder været et begivenhedsrigt år for Bjørn Thorsen A/S. Som mange andre virksomheder har vi oplevet prisstigninger og kæmpet med materialetilgængelighed som følge af COVID-19. Vi er taknemlige for den forståelse og støtte vi har modtaget fra vores kunder.

Året 2021 har været et år, der har budt på mange udfordringer. Vores fokus har været på hurtig og præcis kommunikation over for vores kunder og vi er meget tilfredse med, hvordan vores salgsteam har håndteret denne opgave. Effektiv kommunikation kombineret med vores lagerplanlægning og et øget fokus på udbudsplanlægning har gjort det muligt for os, at imødekomme efterspørgslen fra langt de fleste af vores kunder.

Selvom året i mange henseender har været et år med udfordringer, har det også været et år, der har budt på nye muligheder. Vi har udvidet vores aktiviteter til England og Irland, udvidet vores produktportefølje og budt fire nye kollegaer velkommen i vores Customer og Sales Support Team.

Vi går ind i 2022 med forsigtig optimisme. Selvom der ikke forventes nogen umiddelbare ændringer i markedssituationen, er vi optimistiske i forhold til, at vi kan fastholde et højt serviceniveau over for vores kunder. Under alle omstændigheder bestræber vi os på at gøre vores bedste og ser frem til at fortsætte samarbejdet med alle vores kunder i 2022.

Tak for samarbejdet i året der gik. Vi ønsker jer en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

 

__________________________________

Facebook - LinkedIn


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bjørn Thorsen A/S

Søholm Park 1
2900 Hellerup
Danmark
Bjørn Thorsen A/S

Send til en kollega

0.078