23948sdkhjf

Bløde og fleksible polymer-løsninger på Plastteknik Nordic

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bjørn Thorsen A/S

Den 1.-2. december 2021 udstiller Bjørn Thorsen på Plastteknik Nordic i Malmø, Sverige. Her vil det være muligt at høre mere om vores bløde og fleksible polymer-løsninger.

Bjørn Thorsen A/S tilbyder primært plastløsninger inden for de bløde og fleksible segmenter. På distributørdelen repræsenterer vi nogle af verdens førende producenter: Lubrizol Engineered Polymers, ExxonMobil Chemical, Borealis, Nurel, Chem-Trend, BYK-Gardner, Venator, Valtris, SunChemical mfl. Dette kombineret med vores to datterselskaber, Customized Compound Solutions (CCS) og Nordic Grafting Company (NGC), gør at vi kan tilbyde kundeoptimerede løsninger. 

Plastteknik Nordic præsenterer vi produkter fra både leverandører og datterselskaber, og derfor er vi  til stede på to stande. Stand E07 er centreret omkring distributionsporteføljen, mens der på E08 er fokus på produkter fra CCS og NGC.

Af nyheder fra vores leverandører præsenterer vi Estane TPU Silk fra Lubrizol Engineered Polymers. Estane TPU er en serie af produkter, der har robuste mekaniske og kemiske egenskaber. Udover de traditionelle egenskaber ved Estane TPU giver Estane TPU Silk en unik soft touch følelse på overfladen.

Ren polyolefin
Fra CCS præsenterer vi det nye Opti-Flex TPO-program. Opti-Flex TPO compounds er baseret på ren polyolefin-teknologi, hvilket betyder, at produkterne ikke indeholder følgende ingredienser: latex, styren, blødgørere, olie og halogener.

Disse compounds er transparente, godkendt til fødevarekontakt og er hydrolyseresistente. Opti-Flex TPO-produkterne har en interessant miljøprofil, da de kan genanvendes flere gange og genbruges i polyethylen og polypropylen affaldsstrømme.

På messen præsenterer vi også den nye EU 10/2011-godkendte compatibilizer fra NGC, Acti-Tech TM 16MA11F, som du kan læse mere om her.

_________________________________________________________

LinkedIn - Facebook


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bjørn Thorsen A/S

Søholm Park 1
2900 Hellerup
Danmark
Bjørn Thorsen A/S

Send til en kollega

0.094