23948sdkhjf

Tak for besøget på Alihankinta, Interplas og CWE 2021!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bjørn Thorsen A/S

Alihankinta, Interplas og Compounding World Expo 2021 er afsluttet og vi vil gerne takke alle, der kiggede forbi vores stande.

Hos Bjørn Thorsen A/S vil vi gerne sige tak til alle, der besøgte vores stande på Alihankinta, Interplas og Compounding World Expo 2021. Det var en stor fornøjelse at møde jer ansigt til ansigt efter omtrent halvandet år, hvor dette har været begrænset. Vi glæder os til at følge op på alle de spændende samtaler og møder vi havde. 

På Plastteknik Nordic 2021 i december udstiller vi igen vores portefølje af bløde og fleksible polymerer. Du kan finde os ved stand E07 og E08.  Den ene stand er centreret omkring vores distributionsportefølje, mens den anden vil fokusere på vores datterselskabers (CCS og NGC) produkter.

Om Plastteknik Nordic
Plastteknik Nordic indeholder udstillinger, seminarprogrammer og aktiviteter, hvor fokus er på den nyeste teknologi, produkter og trends. På messen kan du blandt andet få et indblik i, hvad der karakteriserer plast som materiale, plastens egenskaber og fremtidens polymere materiale. Messen kører i to dage og afholdes hvert andet år.

Plastteknik Nordic finder sted i Malmö Messen, Malmø, Sverige den 1.-2. december 2021. Du kan læse mere om messen her.

_________________________________________________________

LinkedIn - Facebook


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bjørn Thorsen A/S

Søholm Park 1
2900 Hellerup
Danmark
Bjørn Thorsen A/S

Send til en kollega

0.094