23948sdkhjf

Ny PolyJet 3D-printer til attraktiv pris

| Medlemsnyhed | Indrykket af Protech Danmark

Høj kapacitet, nøjagtighed, pålidelighed og multimaterialefunktioner kendetegner den nye 3D-printer fra Stratasys. J850 Pro henvender sig til virksomheder som vil producere prototyper i forskellige materialer i et og samme emne.

Den industrielle J8-serie har fået en ny tilføjelse; Stratasys J850 Pro. Serien henvender sig til virksomheder som arbejder med fremstilling af prototyper til konceptverificering og produktpræsentationer indenfor f.eks. bil-, medicin- og forbrugerindustrien.

En 3D-printer med multimaterialefunktioner
Stratasys har designet J850 Pro så brugere kan arbejde hurtigere med højere produktivitet. 3D-printeren er kompatibel med det stærke digitale ABS-materiale, det prisvenlige DraftGrey og det super-transparente VeroUltraClear, i kombination med både hårde Vero-materialer og det gummilignede materiale Aglius30.

Skab virkelig hurtige designiterationer
Materialer kan kombineres i et og samme emne, og selve 3D-printeren kan loade op til 7 forskellige materialer samtidigt. Ved at loade sine mest anvendte materialer kan brugeren reducere både driftsstop og spildmateriale i kombination med færre materialeskift. Med printindstillingen Super High Speed kan man med J850 Pro skabe virkelig hurtige designiterationer.

J850 Pro har en byggevolumen på 490 x 390 x 200 mm.

Interesseret i at høre mere? Kontakt os gerne på tlf.  7683 8107 eller via vores kontaktformular

 

Læs også:  Smart drag fra Rapala – Bed på Stratasys 3D-printere


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Protech Danmark

Kokbjerg 14
6000 Kolding
Danmark
Protech Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078