23948sdkhjf
Del siden

Protech Danmark

Protech er Nordens førende leverandør af 3D-printere!

Siden 1993 har Protech hjulpet tusindvis af virksomheder i Norden med at skabe effektive produktionsmiljøer med 3D-printere og CAD/CAM-løsninger.

Protech er, uden tvivl, Nordens førende leverandør af 3D-printere og CAD/CAM-systemer. I over 25 år har vi været pionerer indenfor 3D-printløsninger på det nordiske marked ved at hjælpe virksomheder og brancher med at finde løsninger der maksimerer produktionstider og reducerer omkostninger.

Vores driftssikre og professionelle 3D-printere kommer fra markedsførende leverandører som Stratasys, MakerBot og Xact Metal.

Protech er repræsenteret med et kompetent og erfarent personale i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vores danske domicil ligger i Kolding tæt ved motorvejen. Udover administration har vi kundecenter med showroom og gode møde- og undervisningsfaciliteter. I showroomet har vi et bred udvalg af 3D-printere, hvilket giver os god mulighed for at invitere nye samt eksisterende kunder indenfor til en introduktion af både materialer og maskiner.

Kontakt Protech for mere information.

Protech Danmark
Kokbjerg 14
6000 Kolding
Danmark
CVR nummer: DK28100582
P nummer: 1010741862
5
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047