23948sdkhjf

Pakhus 13 kontorlokaler med unik beliggenhed udlejes - Aarhus

Udlejes
Udløber
31. december 2020
Stand
Ny

Beskrivelse
Beliggenheden betegnes som en af Aarhus' absolut bedste med view til både by og vand. Den er central ift. midtbyen og har en god infrastruktur overfor letbanestop og ligger i gåafstand til rutebilstationen og hovedbanegården.

Det renoverede og historiske Pakhus 13 er en fredet industribygning fra 1923 og rummer Aarhus' absolut smukkeste kontorlokaler.

Det fremgår tydeligt, at ejendommen er Aarhus Havns gamle pakhus, da ejendommen har en unik loftshøjde i både stueetagen og på førstesal samt store synlige søjler, hvilket giver nogle helt specielle rum.

Ejendommen har ligeledes store vinduespartier med udsigt til havnen, hvilket bidrager til et dejligt lysindfald. De store vinduespartier har massive røde skydedøre, som åbner hver morgen og lukker igen om aftenen. Foran ejendommen og ud mod havnefronten er der egen stor terrasse.

Ejendommen er fordelt på to etager og kælder, og stueetagen og førstesalen er forbundet med en åben trappe midt i ejendommen.

Alt i alt en helt unik og historisk ejendom, som skal opleves.

Ejendommen er ikke omfattet af reglerne om energimærkning, da ejendommen er fredet.Areal: ca. 1.956 m² - heraf 652 m² i parterre
Historisk fredet industribygning fra 1923
Unik placering
Direkte kig til havneområdet
Årlig leje pr. m² inkl. drift: 2.300 kr. stueplan / 1.800 kr. 1. sal / 800 kr. parterre

Mæglerinformation
E-mail:
Benedichte.Bruun@colliers.com


Benedichte Bruun
Tlf. 23 10 65 43

 

 
Udlejer
Colliers International Danmark A/S
Søren Frichs Vej 38 A
8230 Åbyhøj
Danmark

Thomas Lauridsen
Telefon: +45 51142450

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt udlejer

Send til en kollega

0.109