23948sdkhjf

Kateterposer til mænd: Hvilket produkt skal du vælge?

Ufrivillig vandladning er en almindelig lidelse blandt mænd, særligt når man kommer op i alderen. Vandladningsproblemer kan give store udfordringer i hverdagen. Heldigvis finder der i dag diskrete og pålidelige hjælpemidler. Det gælder bl.a. opsamlingssystemer i form af uridomer og urinposer, som er til stor hjælp, hvis du som mand oplever inkontinensproblemer.

Kom ufrivillig vandladning til livs med diskrete kateterposer og uridomer

Hvis du som mand lider af inkontinensproblemer, er der heldigvis flere ting du kan gøre for at forbedre din tilstand. Først og fremmest er det dog vigtigt at få kortlagt årsagen til dine vandladningsproblemer. Derfor bør du altid kontakte din læge, som kan hjælpe dig videre med den rette behandling. Nogle mænd har også gavn af træning af blæren eller bækkenbunden, f.eks. knibeøvelser. Der findes også medicinske løsninger, hvorfor første skridt altid er at kontakte din læge. I dag findes der heldigvis også flere gode løsninger på markedet, når det gælder inkontinens. Nogle mænd har gavn af absorberende produkter, såsom inkontinensbind eller bleer. Et godt alternativ til disse løsninger er dog såkaldte urinopsamlingssystemer. Her får du en kombination af et uridom og en urinpose. Et uridom er et inkontinenskondom, som tilkobles en tømbar urinpose, der kan sættes fast på låret.

Uridomer fås i flere forskellige størrelse og længder, så du kan vælge en variant, der passer dig ordentligt. Samtidig kan du også vælge mellem flere typer urinposer. Det er en både diskret, sikker og hygiejnisk løsning, som gør det muligt for dig at leve en normal og aktiv hverdag.

Conveen urinposer og uridomer til en sikker og lækagefri hverdag

Coloplast står bl.a. bag Conveen-serien, der tilbyder innovative urinposer og uridomer, specielt designet til at give mænd med inkontinensproblemer en tryg og lækagefri hverdag. Den bedste produktkombination til at afhjælpe din inkontinens afhænger meget af din dagligdag. Har du en aktiv livsstil, kan Conveen Active urinpose være løsningen til dig. Denne pose har et diskret design og et behageligt elastikbånd, der giver dig fuld bevægelighed.

Blandt Conveen-serien finder du også såkaldte flerkammer-benposer. Som navnet antyder, har flerkammer-benposer flere kamre, som urinen fordeler sig ud i. Det reducerer urinens bevægelser i posen, og giver dig en øget diskretion. Derudover får du med Conveen-serien flere innovative fordele, som:

  • En blød udløbsventil, der giver mulighed for tømning uden at fjerne opsamlingssystemet.
  • Posens inderside har en silikonebelægning, der forhindrer stroppen i at glide – selv under fysisk aktivitet.
  • Tilbageløbsventil, der sikrer, at urinen ikke kan løbe tilbage til katetret eller uridomet.

Bestil gratis kateterposer hos Coloplast Care

Hvis du er usikker på, hvilken løsning der er den rette for dig, så ring til Coloplast kundeservice på 49 11 12 13, hvor du kan bestille gratis vareprøver. På den måde kan du nemt og hurtigt afprøve forskellige produktvarianter derhjemme i ro og mag.

Send til en kollega

0.062