23948sdkhjf

Nordjysk optiker klar til at assistere med at opfriske brille-looket

Det er aldrig sjovt, når dine briller føles fedtede, skæve eller slidte, selvom du har fået dem rettet og renset flere gange. Derfor står optikerne i Ganer & Robenhagen i Aalborg klar til at hjælpe dig med at få valgt en løsning, som er personligt tilpasset.

Der findes ikke noget mere irriterende, end når brillerne begynder at gnave bag øret eller glider ned hele tiden, fordi de har set bedre dage. Du går måske og pusler lidt med at skifte fra briller til kontaktlinser eller omvendt. Og lige her står en af Aalborgs bedste optikere Ganer & Robenhagen klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning.

Samarbejdet mellem dig og din optiker

De tilbyder nemlig, at du kan booke en helt gratis synstest, så I sammen kan finde ud af, hvilket behov du har. Bruno Larsen, en af indehaverne, fortæller: ”En af de ting vi vægter højt hos os, er, at kunden skal føle sig tilpas. I bund og grund er vi kun er interesserede i at hjælpe med at finde det optimale resultat.”

Synstesten er med til at give optikeren en idé om, hvilke muligheder du har, i forhold til om du har valgt kontaktlinser eller briller.

Per Robenhagen, en anden medejer, supplerer: ”Vi holder os opdateret inden for den seneste teknologi, så vi kan garantere, at vi altid har den nyeste viden, og på den måde sikrer vi os, at vi kan rådgive vores kunder bedst muligt.”

De mange forskellige tilbud

Ganer & Robenhagens mange muligheder indebærer, at du kan vælge mellem flere forskellige stel både inden for briller og solbriller, som bliver aktuelle netop på denne her tid af året, hvor solen skinner lunt ned på os.

Desuden kan du også vælge imellem forskellige kontaktlinseabonnementer, afhængig af om du er til 1-dags linser eller døgn-linser.

Det helt rigtige resultat

Noget af det som Ganer & Robenhagen vil hjælpe nordjyderne med, er at vælge, hvilken løsning der passer bedst til dem. Den nordjyske optikers fokus på samarbejde er nemlig medvirkende til, at I sammen får valgt en løsning, som er skræddersyet til lige præcis dig.

Ved hjælp af synstesten og en personlig samtale, kan I sammen finde det bedste slutresultat, uanset om den indebærer briller, solbriller eller kontaktlinser. De er nemlig så sikre på, at de får vejledet dig til den rigtige løsning, at de giver tre måneders tilfredshedsgaranti.

Send til en kollega

0.049