23948sdkhjf

Hvad er spåntage bearbejdning?

Hvad er det egentlig for noget? Spåntagning er en betegnelse som beskriver en mekanisk bearbejdningsproces, hvor der fjernes materiale fra et emne ved hjælp af et eller flere skærende værktøjer. Det kan fx være ved at fræse, bore eller skære og er derfor et bredt speciale. Det dækker alt fra simpel formatsavning af fx plader, til afkortning af rundstænger.

Processen kræver stor præcision

Spåntagning er, hvad mange ikke ved, et arbejde som kræver en enorm stor præcision. Hver en millimeter tæller, hvis resultatet skal være i top. Når der er tale om spåntage kan selv den mindste detalje gøre en kæmpe forskel på resultatet.

Man kan foretage spåntage bearbejdning af forskellige slags materialer, fx metal, titanium, messing, kobber, træ, stål, plast og aluminium. Spåntage bearbejdning af plast gør det muligt at producere komplekse plastemner af høj kvalitet. Det kræver dog specialistviden og flere års erfaring. Derfor anbefales det altid at få en professionel plastleverandør til at stå for arbejdet for dig.

Disse bearbejdningsprocesser indbefatter både boring, drejning, savning, slibning, fræsning, høvling mm. I dag bruges der fuldautomatiske og computerstyrede drejemaskiner, som kræver ekspertviden at betjene.

Spåntagning henvender sig til mange forskellige typer virksomheder. Det kan fx være inden for landbruget, medicinindustrien, maskinindustrien, betonindustrien eller offshore-industrien.

Ved spåntagning stilles der store krav til det anvendte værktøj, da det skal kunne håndtere høje temperaturer og kræfter. Der er særligt inden for de seneste år sket en stor teknologisk udvikling inden for spåntagning.

​Få professionel hjælp til spåntagning af plast

Der er virksomheder, som er eksperter i denne type bearbejdning af plast. Her benyttes kun den nyeste teknologi, som gør det muligt at producere komponenter af absolut højeste kvalitet – hver gang.

Led efter et godt firma, som kan løse opgaver inden for bearbejdning af plast. Du kan få alt fra enkeltopgaver til større projekter eller prototyper, hvis du ønsker en skræddersyet løsning, som passer til lige præcis dine behov og ønsker.

Virksomhedens maskinfabrik bør være moderne og udstyret med den nyeste teknologi som betjenes af veluddannede og erfarne medarbejdere. Flere firmaer er derfor i stand til at udføre både komplekse og simple løsninger.

Er du på udkig efter en virksomhed, som tilbyder kundespecifikke specialemner i plast, kan du med fordel tage fat i et godt firma med bred erfaring inden for dette og høre om mulighederne. Foruden spåntage bearbejdning tilbyder nogle virksomheder også andre typer plastbearbejdning samt et bredt udvalg af plastprodukter af høj kvalitet.

Send til en kollega

0.016