23948sdkhjf

Giv dine vægge flere farver og hjemmet mere personlighed

Fire hvide vægge kan hurtigt blive kedeligt at kigge på, hvis man elsker et hjem med dybde, masser af personlighed og ikke mindst en afslappet atmosfære. En anden farve maling kan give dit hjem masser af personlighed, da det adskiller sig for normen.

Det behøver ikke være kraftige og voldsomme farver, som man vælger at male væggene med. 

Vælg et farvetema 
Inden du kører afsted efter maling, så bør du tænkte lidt ekstra over, hvordan du vil gøre det. Det ændrer nemlig en del på stuens dybde og udtryk, hvis du maler den ene væg eller dem alle. De fleste vælger et farvetema med maksimalt en håndfuld farver, som man holder sig i hjemmet. De valgte farver bruger man rundt i hjemmet, så der er en rød tråd mellem alle rummene. 

Nogen vælger også at smide tøjlerne og giver den gas med en masse forskellige farver rundt i hjemmet. Det afhænger naturligvis af, hvordan man er som person. Nogen trives bedst i masser af farver, mens andre har det bedre i neutrale omgivelser. 

Alle alternativer er lige gode så længe, at du selv føler dig komfortabel i det. Så uanset om du giver én enkelt væg lidt ekstra farve eller maler hele spisestuen mørkeblå, så skal du føle dig komfortabel med resultatet.

Hvis du er mere til de neutrale omgivelser eller ikke ønsker alle regnbuens farver, så kan et farvetema altså være en god måde at holde styr på farverne, så det ikke tager overhånd for dig. 

Vælg den rigtige maling 
Det er rigtig vigtigt, at du vælger den rigtige maling, da det kan være altafgørende for de fleste rum. Det gælder ikke kun farven, men bestemt også mærket og typen af maling. 

Det er nemlig altid vigtigt, at du vælger en høj kvalitet af maling. Så er du nemlig sikker på, at det dækker væggen ordentligt, og du slipper samtidig for at skulle male den over igen og igen for at få farven til at se flot ud. 

En maling som du aldrig kan gå galt i byen med er spartelmasse som har nogle utrolig flotte farver. Du kan nemlig vælge mellem flere farver, som alle er afdæmpet og støvet i udtrykket, hvilket er ideelt til dem, som ønsker at bringe en smule mere farve ind i hjemmet. Malingen er desuden mat, og det er med til at give det et eksklusivt og stilrent look. 

Send til en kollega

0.016