23948sdkhjf

Gode råd til dig der bor småt

Bor du i en mindre lejlighed eller på et lille værelse, hvor der ikke er plads til det helt store? Kunne du godt tænke dig lidt inspiration til hvordan du på bedst vis indretter dig, så lejlighed/værelse ikke ser helt så småt ud?

Der er flere måder hvorpå man kan indrette sit hjem så det synes større end det i virkeligheden er. Kunne du tænke dig lidt inspiration, så læs endelig med videre hvor du vil få et par gode råd til indretning af små hjem med på vejen. Har du brug for praktisk hjælp, så kontakt en Elektriker København, så du ikke skal stå med det praktiske selv.

God mulighed for at få ryddet ud
Når man bor småt er der god mulighed for at få ryddet ud, hvilket vil spare dig for en masse plads. Mange har det med at gemme på en masse unødvendige sager, som egentlig bare optager en masse plads i dit hjem. Det er tid til at få ryddet ud i de ting du ikke længere bruger. Du vil opleve hvordan det giver dig en masse plads og luft i din lejlighed eller på dit værelse og hvem ved? Måske vil du endda kunne tjene en lille skilling på det.

Møbler med opbevaring 
En god måde at indrette sig på når man ikke er velsignet med de helt store kvadratmeter, er at få fremskaffet møbler med opbevaring, så dine møbler er multifunktionelle frem for kun at have en funktion. Det kunne være at stolene ved køkkenbordet skiftes ud med en bænk med mulighed for opbevaring under sædet. Det kan også være at du skulle overveje om du havde brug for en seng med opbevaring? Der findes nemlig mange senge som står på en bund af skabe og skuffer, så du nemt kan opbevare en masse uden at det tager meget plads.

Bogkasser, reoler og nul rod
En god måde at udnytte den lille smule plads man nu har er at hænge bogkasser og reoler op til dine bøger, småting og så videre. Det vil nemlig både pynte og være en god måde at udnytte sin plads på. Brug væggene i dit hjem til at få noget opbevaringsplads op. Derudover kunne du med fordel skaffe dig nogle kasser eller kurve hertil, hvor du kan gemme småting væk så dit hjem virker mindre rodet. Når man bor småt, kan småting rundt i hjørnerne hurtigt komme til at rode. Så sørg for ikke at have for meget nips rundt omkring. 

Send til en kollega

0.031