23948sdkhjf

Nem og effektiv levering af kvalitet indenfor stål

Gør du brug af store mængder stålplader i din virksomhed, så kender du garanteret til besværet i at bestille store ordrer med stålplader i forskellige dimensioner og mål fra forskellige stålgrossister.

De færreste stålgrossister har et lagerprogram, der både sikrer, at der er beholdning nok af den enkelte vare og et stort program, der imødekommer kvalitet og dimensioner.

Lagerprogrammer sikrer, at du som kunde nemt kan bestille de dimensioner, som din leverandør har på lager. Men hvordan finder man den rette stålgrossist og det lagerprogram, der kan opfylde netop dit behov? Denne artikel undersøger hvilke parametre man skal have øje på, når man leder efter en stålgrossist.

Certificering og certifikater
En af de helt store faktorer er leverandørens certificering. En certificering som f.eks. EN 1090 giver nemlig et kvalitetsstempel, og giver dig en indikation af hvorvidt det er en kompetent leverandør, som du har med at gøre. Derudover fremhæver en certificering, at din leverandør har et stort kendskab til stålindustrien.

Derudover skal din leverandørs program sikre fuld sporbarhed mellem værkscertifikat og den specifikke leverance. Det er en afgørende dokumentation for din kvalitet som producent.

Lagerprogrammer og rådgivning
En af fordelene ved et stort lagerprogram er, at alle kvaliteter og dimensioner er tilgængelige for dig fra starten. Derfor er det vigtigt, at din leverandør kan imødekomme dette, så man opnår en så effektiv og produktiv proces som muligt.

I forbindelse med det ovenstående er det yderst vigtigt, at der er mulighed for kompetent rådgivning gennem din beslutningsproces. Om en virksomhed er nystartet eller ej, så vil det altid være gavnligt for en virksomhed at få rådgivning omkring de valg, der skal tages. Ved at få den rigtige rådgivning fra erfarne og kompetente fagpersoner, er de med til at sørge for, at man opnår det bedst mulige resultat.

Et stort coilprogram giver desuden mulighed for at optimere sit pladeforbrug ved køb af kundespecifikke længder, der passer præcis til den specifikke opgave. Det sparer både tid og penge.

Tjek Jørgensen & Utofts lagerprogram i dag
Søger du en nem og effektiv løsning så er der her et eksempel på en erfaren og kompetent leverandør. Jørgensen & Utoft A/S står klar med et omfattende lagerprogram, der indeholder et væld af stålplader i forskellige produktgrupper, kvaliteter og dimensioner. Det giver de bedste forudsætninger for et godt samarbejde. 

Send til en kollega

0.063