23948sdkhjf

Gode tips til tilbygningsprojektet

Oplever I pladsmangel i hjemmet og overvejer at få bygget til jeres bolig, så kan I med fordel læse videre i denne artikel.

Her kommer vi nemlig med nogle overvejelser, som I med fordel kan gøre jer, inden I bestiller en tømrer til tilbygning.

Hvad er jeres behov?
Først og fremmest skal I overveje, hvad jeres behov er. Er det pladsmangel i forbindelse et ekstra børneværelse, et ekstra badeværelse eller en hyggelig udestue? Det er vigtigt, at disse behov hurtigt bliver klarlagt, da det får betydning for både økonomien og selve udformningen af tilbygningen.

Styr på økonomien
Dernæst er et vigtigt element af hele byggeprocessen, det økonomiske perspektiv. Det er nemlig vigtigt, at I fra start har et overblik over, hvad jeres økonomiske ressourcer tillader jer, hvad jeres makspris er, samt hvad pengene skal bruges til. Der er nemlig stor forskel på prisen, alt efter hvilket materiale tilbygningen skal bygges i.

Hvilken betydning får tilbygningen for jeres grund?
Tilbygningen ændrer ofte store dele af jeres grund, og I gør derfor klogt i at overveje, hvilken betydning tilbygningen får. Bor I på en mindre grund og overvejer at tilbygge et ekstra værelse på 15 kvadratmeter, så skal I huske på, at disse 15 kvadratmeter (ofte mere) tager et stykke af jeres have eller lignende. Derfor skal I selvfølgelig tænke over, hvor tilbygningen skal placeres, og hvordan tilbygningen kommer til at ændre på jeres have, indkørsel eller lignende. Eksempelvis vil en tilbygning af udestue give dig et frirum, måske med front ud mod haven, hvor I, selv i dårligt vejr, kan nyde det grønne.

Byg med kvalitetsmateriale 
Selvom det kan være fristende at slippe med en billigere pris ved at gå på kompromis med nogle af byggematerialerne, så er det sjældent en god idé. Flere af de billige byggematerialer har ikke den samme holdbarhed, samt kvalitet, som nogle af de lidt dyrere løsninger. I ender måske med en lidt dyrere løsning, som dog vil holde i mange år og bidrage positivt til jeres bolig.

Tømrer til tilbygning
Er I på udkig efter en tømrer til tilbygning af eksempelvis en ny udestue, så kan I med fordel kontakte Tømrerfirmaet Vestergaard. Tømrerfirmaet Vestergaard varetager tilbygningsopgaver hovedsageligt i det nordvestjyske omkring Thy og Mors. Med en god portion erfaring og de helt rigtige kompetencer, får I med sikkerhed en løsning, som lever op til alle jeres forventninger.

Send til en kollega

0.047