23948sdkhjf

Vælg det ur, der passer til dig

Et køb af armbåndsur bør være stærkt velovervejet i forhold til netop hvilket ur, der passer til dig.

Du bør gøre dig overvejelser om, hvilken stil uret skal have. Derudover hvordan designet skal være udspillet, og hvilken mekanisme det skal have samt størrelse på urskiven. 

Design og stil
Nogle er til stilfulde ure, andre er til klassiske og tidsløse ure - uanset hvad du er til, kan du finde et ur, der behager din smag. Hvis man er til elegante og stilrene designs, er Arne Jacobsen ure klart værd at tage et kig på. Her finder man armbåndsure der, ligesom deres vægure, bibeholder originalitet og enkelthed i forhold til urskiver og farver. 

Et nyere brand på markedet er eksempelvis Bering, som udtrykker grundprincipper om at skabe tidløse, elegante og udtryksfulde ure. Det gør de ved at lancere remme i forskellige designs, som både fås i læder og i slidstærkt polyester. 

Hvad er et quartz ur?
Der findes forskellige typer af mekanisme inden i de forskellige armbåndsure heriblandt mekanisk urværk, automatisk urværk og quartz (eller kvarts) urværk. Hvis du har brug for et praktisk eller batteridrevet ur, skal du vælge et quartz ur. Her får du et ur, der er mere præcist end noget andet ur, da det er drevet af et elektronisk kredsløb, som sender meget præcise signaler og frekvenser, og dermed angiver et mere præcist klokkeslæt. Denne type urværk skrev sig ind i historien tilbage i slutningen af 1960’erne, og det blev set som værende fuldstændig revolutionerende inden for ure. 

Hvis du leder efter et brand, der har sans for detaljen, kan det anbefales at kigge på Jaguar ure. Jaguar uret har et Schweizisk urværk, og det kommer både som quartz og automatisk, og så får du samtidig et stilsikkert og yderst moderne ur. Når et urværk er automatisk betyder det, at det får sin energi fra en fjeder, som trækkes op via en roterende motordel (en rotor), der påvirkes af de naturlige bevægelser fra ens arm. Quartz ure har en sekundviser, der tikker på sekundet, hvorimod et mekanisk ur har en sekundviser med en mere flydende bevægelse.

Der er altså rig mulighed for at finde netop dét ur, der passer til dig - uanset om du er kæmpe entusiast eller nybegynder inden for køb af ure.

Send til en kollega

0.062