23948sdkhjf

Find revolutionerende lyd hos Bose

Teknologi er helt fantastisk.

Det er blevet muligt at gå rundt med en computer som armbåndsur, køre din bil uden selv at trykke på speederen, samt høre musik uden at andre bliver generet af det. Der udvikles hele tiden nye teknologier, og muligheder for at gøre hverdagen lettere, og når det kommer til musik, er suveræn lyd ikke et krav men et privilegium - der er stor forskel på markedets udstyr, og dermed også på den lyd, der efterhånden kan forventes.

Lyden af stilhed
Når Bose kommer på banen med nye teknologier, kan du godt skrue forventningerne helt i top - de har nemlig været i branchen rigtig længe og de kender deres publikum. Deres tidslinje af innovation og resultater er dybt imponerende, og især inden for støjreduktion har de udviklet revolutionerende teknologi. Allerede i 1986 producerede Bose deres første prototyper af støjreducerende hovedtelefoner, og i 1989 udkom deres første Acoustic Noise Cancelling-headset, inspireret af de headset man finder på fly, som altså ikke kunne lukke larmen fra flyet ude, når de var i brug.

Populære kvalifikationer blandt hovedtelefoner
Køb af hovedtelefoner medfølger også en række forventninger og krav til, hvad hovedtelefonerne skal kunne. Trådløs tilkobling står meget højt på listen over disse populære kvalifikationer, sammen med støjreduktion, lang batteritid og komfort. Det er uanset om du skal bruge hovedtelefonerne til arbejdsbrug, til dine børn, når du rejser eller når du løber. Bose  QuietComfort 35 hovedtelefoner møder rigtig mange af de populære kvalifikationer, faktisk samtlige af de ovenstående, og Bose kalder dem selv for deres bedste hovedtelefoner. 

Hvilke hovedtelefoner passer til dit behov?
Hos Bose finder du mange forskellige slags hovedtelefoner, og du finder helt sikkert et perfekt match netop til dig. Hvis du ikke på forhånd ved, hvilke præferencer du har, kan du med fordel besøge en forretning for at afprøve enten støjreducerende-, trådløse- eller sportshovedtelefoner. Hvis ikke du finder et match i hovedtelefonerne, har Bose sågar også udviklet solbriller med lyd i, så du eventuelt kan finde dit match i dem i stedet. Dette sætter også et klart eksempel på, hvorfor Bose har været udnævnt til ét af de “5 mest innovative brands” hos Plus X Award rigtig mange år i træk. Bose er og bliver et af de mest respekterede brands inden for lyd, og det gør de sig fortjent til gang på gang.

Send til en kollega

0.031