23948sdkhjf

Flere danskere får hjælp til flytning mv. på diverse online portaler

At flytte hører til en af de helt store oplevelser i livet.

At skifte sine vante rammer ud med nye er et stort skridt. Men så fantastisk som det kan være at flytte til et nyt sted, så meget arbejde, kan der også være forbundet med at flytte. Ikke alene skal dine ejendele flyttes fra dit gamle hjem til dit nye, der er oftest også en masse ting, der skal ordnes, når først du er flyttet ind. Virker opgaven en anelse uoverskuelig, er der heldigvis hjælp at hente.

Find et sted at flytte hen
At flytte kræver først og fremmest, at du finder et sted at flytte hen. Da der er tale om dit nye hjem, hvor du formentlig skal bruge det meste af din tid, vil du sandsynligvis helst undgå at gå for meget på kompromis, når du træffer dit valg. Er du på udkig efter drømmeboligen, kan du med fordel besøge Boligninja. Boligninja er en boligside, som kan hjælpe dig med at finde frem til lige netop den bolig, du går og drømmer om.

På siden finder du lejeboliger fordelt ud over hele landet – også i de store byer. Siden er overskuelig og brugervenlig og giver dig et hurtigt overblik over priser, kvadratmetermål, antal værelser og meget andet. Lyder det som noget for dig, er det eneste, du skal gøre at klikke dig ind på hjemmeside og oprette en brugerprofil og en boligsøgerannonce. Hvis du gerne vil være sikker på, at du holder dig opdateret, kan du også oprette en såkaldt Boligagent, som sørger for, at du modtager en mail hver gang en ny bolig, som matcher dine krav bliver tilføjet til siden.

Få hjælp når du flytter
Når først du har fundet drømmeboligen på Boligninja, er det blevet tid til at planlægge din flytning. En flytning kan i mange tilfælde være en omfattende affære, men med lidt hjælp, kan du få de hårdeste arbejder udført nemt og hurtigt. Mangler du hjælp, kan du klikke dig ind på Handyhand, som er en platform, der kan hjælpe dig til at finde en hjælpende hånd med en hvilken som helst praktisk opgave.

Skal du eksempelvis have malet eller hjælp til at løfte møbler fra en etage til en anden, kan du på Handyhand oprette den opgave, du ønsker hjælp til. Herefter vil du modtage en række bud på din opgave, og du kan selv vælge hvilket bud, der passer dig i forhold til eksempelvis din økonomi eller lignende. Det er både nemt, gratis og uforpligtende at oprette en annonce hos Handyhand, og der er tale om en helt oplagt mulighed for at komme i forbindelse med nogen som ønsker at arbejde og samtidig få afsat de opgaver, du ikke selv magter. En stor fordel er, at du selv kan være herre over prisen. Det er naturligvis også muligt at oprette annoncer på Handyhand, som ikke er flytterelaterede, hvis du står og har brug for hjælp med en anden type opgave.

Send til en kollega

0.031