23948sdkhjf
Del siden
Kursus

EMC Workshop: Markedsadgang og forståelse af dette

Periode(r)
10. oktober 2023 10. oktober 2023

Her snakker vi CE mærkning, MET, UL og NRTL. Ændringer i krav til at være i Europa og til at komme ind på det canadiske og amerikanske marked.

Fra idé til global success
Når en god idé opstår og et nyt revolutionerende produkt bliver født, har rigtig mange virksomheder fokus på at få produktet hurtigt på markedet, så der kan skabes omsætning, der sikrer virksomhedens succes. Fra den gode idé bliver skabt, til der sælges tusindvis af produkterne i hele verden, er der mange ting, der skal lykkes.

En stor del af det at få succes med sit produkt i forhold til myndighedskrav ude i verden, starter med at man integrerer viden om EMC, elektrisk sikkerhed og wireless-teknologi så tidligt i udviklingsforløbet så muligt.

EMC, elektrisk sikkerhed og wireless-teknologi for virksomheder
FORCE Technology og Odense Robotics gennemfører i samarbejde en serie på 4 workshops, hvor du som virksomhed kan opbygge den nødvendige forståelse for at kunne arbejde med EMC, elektrisk sikkerhed og wireless-teknologi i jeres produkt. I får viden omkring hvordan jeres produkt kan udvikles og testes til at kunne møde kravene på verdensmarkedet.

En serie på 4 workshops
De 4 workshops er bygget op således, at du starter med det grundlæggende og slutter med mere udfordrende emner. Du kan deltage i alle eller udvalgte workshops, afhængig af interesse og relevans for dit produkt og din virksomhed.

Workshop 2: Next level: EMC, elektrisksikkerhed og standarderne - nødvendig viden for virksomheder
Workshop 3: Wireless funktionalitet  - mulighederne er mange, men hvad er behov og krav til test?
Workshop 4: Hvordan opfylder man de myndighedskrav, der er en forudsætning for markedsadgang?

Workshop 4: Markedsadgang og forståelse af dette
Her snakker vi CE mærkning, MET, UL og NRTL. Ændringer i krav til at være i Europa og til at komme ind på det canadiske og amerikanske marked.

Program følger

Tilmed dig
Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Mere information

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

Undervisningsadresse

Konferencen i Forskerparken 10, 5230 Odense M

Send til en kollega

0.047