23948sdkhjf

Lær om etagebyggeri og byggesystemer i træ fra førende specialister!

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
26. april 2023

26. april 2023

På Træinformations næste kursus får indsigt i forskellige byggesystemer i træ og deres anvendelse til etagebyggeri. På kurset vil du få en grundig gennemgang af forskellige byggesystemer i træ og deres anvendelse i etagebyggeri. Vi vil tage udgangspunkt i teori og praksis og give dig et indblik i både danske og internationale træbyggerier.

Du får mulighed for at lære af specialister fra branchen, som vil fortælle om deres seneste projekter og erfaringer med at flytte grænserne for træbyggeri. På kurset vil bl.a. du opleve:

  • Jacob Ettrup Petersen, der er kompetencechef for træbyggeri i ABC Rådgivende Ingeniører og forfatter til flere bøger om CLT, som vil fortælle om de nyeste projekter og de mest kreative og rentable løsninger.
  • Bo Mortensen, der er en af landets førende akustik-eksperter, som giver anbefalinger og fortæller om de særlige krav, der skal opfyldes ved boligadskillende etagedæk og vægge.
  • Arkitekt Warren Smith fra tegnestuen Lendager, der kommer og fortæller om TRÆ - et nyt kontorhus i Aarhus, der bliver Danmarks højeste træhus med sine 78 meter og 20 etager.

Kurset afholdes i Horsens den 26. april og i København den 27. april.

› Se det fulde program

› Læs mere om kurset og tilmeld dig

Undervisningsadresse

Scandic Opus Horsens, Egebjergvej 1, 8700 Horsens

Send til en kollega

0.142