23948sdkhjf

Udvikling, Design & Opbygning af Messestand

Tilbydes
Udløber
25. december 2018

Standesign A/S tilbyder at stå for udvikling, design og opbygning af din messestand. Som professionel standbygger, er det vores job, at aflevere en nøglefærdig messestand, så I kan have fokus på salgsarbejdet.

Vores projektledere har erfaring med indretning, lyssætning og lokale forhold på de enkelte markeder. Hos os får din virksomhed derfor den rette vejledning i forhold til jeres udstilling og messestand.

Brug det rigtige blikfang

Når du vil trække besøgende til din virksomheds stand, kræver det, at du fanger deres opmærksomhed. Har I for eksempel en stor maskine eller produktionsdel med som blikfang, indarbejder vi det i jeres standløsning.

Bedst mulig servicering af dine kunder

Har du behov for at kunne brygge kaffe til gæsterne på din messestand, kan du vælge mellem en række løsninger. Vi kan for eksempel bygge cafémiljøer, køkkener og displays til fødevarer.

Leje eller køb af messeudstyr

Sammen finder vi ud af den rigtige løsning, både designmæssigt og økonomisk. Hvilke elementer skal skræddersys til jeres messestand og hvad kan med fordel lejes? Vi tilbyder også udlejning af borde, stole, brochurestativ, podier og andre messemøbler.

Få inspiration på hjemmesiden eller kontakt os på 4484 6699 eller på mail
Udbyder
Standesign A/S
Alsvej 2F
5800 Nyborg
Danmark

Elisabeth Forsberg Nørgaard
Telefon: +45 20417966


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.259