23948sdkhjf

Plastindustriens direktør Thomas Drustrup fylder 50 år

Thomas Drustrup, administrerende direktør i brancheforeningen Plastindustrien, runder et skarpt hjørne: I dag fredag den 10. marts fylder han 50 år.

Thomas Drustrup kom i 2014 til Plastindustrien fra en stilling som direktør i Danmarks Farve- og Limindustri, der også hører under Dansk Industris omfangsrige paraply. En stilling, han bestred i seks år.

Men faktisk går Drustrups DI-karriere endnu længere tilbage, idet han allerede i 2003 blev ansat som konsulent og senere seniorkonsulent i Dansk Industri.

Thomas Drustrup er gennem årene blevet en samlende figur for en stor del af den danske plastbranche, og hans skifte til en stilling som adm. direktør i Plastindustrien kan også aflæses i statistikkerne: Antallet af medlemmer i Plastindustrien er på de præcis ni år, Drustrup har stået i spidsen for sekretariatet, steget fra 178 virksomheder til 280 virksomheder.

Udover at have engageret sig i den danske plastbranche, sidder Thomas Drustrup også i bestyrelsen på Den Jyske Håndværkerskole, der som bekendt har én af Danmarks to eneste uddannelser for plastmagere.

Plastindustriens adm. direktør er født og opvokset i Hune i Vendsyssel, og han bor privat stadig i det nordjyske, i Vodskov, lidt nordøst for Aalborg, med hustruen Lone Drustrup og døtrene Emilie på 15 år og Lærke på 13 år. 

Thomas Drustrup er matematisk student fra Brønderslev Gymnasium, og han gjorde derefter karriere i Forsvaret som sergent i Prinsens Livregiment.

Drustrup uddannede sig ved årtusindeskiftet til civilingeniør i miljøteknik med speciale i organisation og ledelse fra Aalborg Universitet. Senest tog Thomas Drustrup en Executive CBA fra AVT Business School (2008).

At Thomas Drustrup også er et musisk talent er måske ikke alment kendt, men faktisk spiller (og synger) Drustrup selv musik, mens fritiden også byder på jagt og sejlads.

Plastindustriens planlagte fødselsdagsreception for chefen er blevet udskudt grundet overenskomstforhandlingerne i Industriens Hus. Plastindustrien oplyser, at der senere vil blive meldt en dato ud.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Produktionsklyngen Made etablerer hub i Nordjylland
Solid opbakning fra store spillere: Her er sponsorerne til sommerens arkitekttegnede Plastic Pavilion
Se, hvem der er trådt ind og ud af bestyrelserne i denne uge
DI Produktion fejrer ét år og inviterer gratis til temadag: "Grøn produktion 2023"
Region sætter barren højt: Stræber efter 80 procent genanvendelse af plast
Lille virksomhed satser grønt: - Det giver os en konkurrencefordel
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien

Send til en kollega

0.126