23948sdkhjf

Nye produkter skal forbedre produktiviteten hos sjællandsk sav-og plastproducent

Asnæs-virksomheden Ditlev-Burke Industrial Tools er verdenskendt for sin produktion af save. De sælges til den globale koncern Stanley Black & Decker, som sælger dem nu brands som Irwin, Dewalt og Jack. Det skriver SN.dk.

Det kan dog også have sine udfordringer kun at producere en type produkter til én kunde. Derfor har administrerende direktør Camilla Burke Vedsmand en ambition om, at forretningen skal udvides.

– Vi har jo setuppet, og min opgave er blandt andet at få nye produkter ind, så vi kan tillade os at producere på en endnu mere effektiv måde, at undgå spild, og sørge for at udnytte materialerne fuldt ud, uden at skulle reducere i antallet af medarbejderne. Det handler også om fastholdelse af arbejdspladser, siger hun til SN.dk.

Hun fortæller, at Ditlev-Burke Industrial Tools blandt andet har kompetencer inden for sprøjtestøbning af plast, stansning og slibning, som man gerne vil bruge i andre sammenhænge. Det kunne for eksempel være til produktion af skærekasser, spartler og skrabere.

Originalartikel: https://www.sn.dk/odsherred-kommune/stor-savproducent-vil-udvide-med-nye-produkter/

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141