23948sdkhjf

Hvem skal hædres med Plastprisen 2023? Indstil din kandidat nu

Den 25. maj bliver sløret løftet for, hvilken virksomhed, der løber af med årets "Plastprisen 2023" - men inden da skal en masse innovative plastvirksomheder, medarbejdere og produkter nomineres. 

Frem til den 24. marts kan man derfor indstille nominerede til Plastprisen 2023. Det skriver Plastindustrien i en pressemeddelelse.

I samme meddelelse siger adm. direktør Thomas Drustrup,:

- Med Plastprisen ønsker vi at hædre de innovative kræfter i plastbranchen, hvad enten det er en virksomhed, person eller et produkt. Samtidig er det en god anledning til at få fortalt nogle af de mange gode historier fra branchen og hylde dem, der gør en forskel. Derfor vil jeg også opfordre alle til at indstille mulige kandidater til årets pris.

Om Plastprisen

Plastprisen blev uddelt første gang 1987.

Alle kan indstille en potentiel prismodtager. Det er både muligt at indstille andre og sig selv, sin egen virksomhed/organisation eller sit eget produkt.

Af de indstillede kandidater udpeger en jury op til fem nominerede. Dernæst er det op til både Plastindustriens medlemmer og en ekstern jury at kåre vinderen.

Juryen består i år af Sine Beuse Fauerby, politisk chefkonsulent i IDA, Linea Søgaard-Lidell, medlem af Folketinget for Venstre og Peter Trillingsgaard, direktør i DI Produktion, der desuden har en fortid i LEGO og Grundfos.

Kilde: Plast.dk

Med prisen følger en statuette af kunstneren Markan Christensen og en check på 50.000 kroner. Plastprisen uddeles på Plastdagen den 25. maj 2023. I perioden op til Plastdagen får Plastindustriens medlemmer mulighed for at stemme på de forskellige nominerede. Det sker efter konceptet om, at hver medlemsvirksomhed får én stemme. Ud fra de nominerede vælger årets jury en vinder.

Plastindustrien har med årets jury haft for øje at "sammensætte en jury, der både kan dække tekniske, politiske og branchenære vinkler i sin vurdering."

Indstillingsskema til Plastprisen kan findes her.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nu begynder forhandlingerne om bindende aftale for verdens plastikaffald
Terma slår omsætningsrekord på ny
Her er vinderen af Plastprisen 2023
Billedgalleri fra Plastdagen
Carmo og Krebs & Co vil skubbe 3D-print ud på fabriksgulvet
Carmo tjener en million kroner mere på bundlinjen
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266