23948sdkhjf

PUR-folk forbereder sig på kommende krav

Som følge af en REACH-begrænsning vedtaget i august 2020 kræves fra den 24. august 2023 træning af alle professionelle og industrielle brugere af blandinger med et indhold af monomer-diisocyanat på > 0,1 %.

Derfor inviterer Plastindustriens PUR-sektion til ERFA-gruppemøde 1. februar for virksomheder, der ønsker at "erfaringsudveksle om arbejdet med at tilrettelægge og gennemføre uddannelse af medarbejderne." 

Mødet foregår online.

Danmark har i forvejen et uddannelseskrav for arbejde med Diisocyanater (og epoxy), og det forventes, at en tilpasning af den nuværende uddannelse ’Personlig sikkerhed ved arbejde med EPOXY og diisocyanat’ skal kunne håndtere det europæiske krav, der blandt afviger ved at kræve gentagelse af træning hvert 5. år.

ERFA-gruppen faciliteres af Tina Thomsen fra Logstor og seniorkonsulent Rasmus Grusgaard fra Plastindustrien.

"I gruppen vil PUR-virksomheder kunne følge med i den danske implementering og udveksle viden og erfaringer omkring sikker håndtering af diisocyanat. Du skal deltage, hvis du arbejder med HSE, miljø eller sikkerhed i en PUR-virksomhed og ønsker mere viden om uddannelse i håndtering af diisocyanat," lyder det fra Plastindustrien.

Tilmelding kan ske her.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078