23948sdkhjf

Plastindustrien henter ny kommunikationschef hos Danmarks Radio

Det er en erfaren journalist og kommunikator, som brancheforeningen Plastindustrien pr. 1. januar har hentet til sekretariatet.

Martin Wøldike har mere end 16 års erfaring som journalist og redaktør på blandt andet DR og TV 2, og han kommer direkte fra en stilling som planredaktør hos DR.

Om skiftet siger Martin Wøldike selv:

- Plastbranchen rummer så mange fascinerende og dybt inspirerende historier. Det er i høj grad en progressiv og meget nytænkende branche, og jeg glæder mig derfor til at komme ud og møde medlemsvirksomhederne og være med til at fortælle nogle af de mange gode historier om plast. Vi skal udbrede kendskabet til branchen og plastens gode egenskaber endnu mere. Både ved at øge synligheden i medierne og ved at bringe mere realisme ind i debatten, siger Martin Skajaa Wøldike til plast.dk.

Wøldike har desuden været USA-korrespondent for Radio24Syv og USA-redaktør for magasinet RÆSON. Derudover kan han bidrage med erfaring fra det politiske landskab, som tidligere presserådgiver i både Udenrigsministeriet og Forsvarsministeriet.

Wøldike afløser Mikael Rømer i stillingen. Mikael Rømer er efter nytår tiltrådt som presserådgiver i Forsvarsministeriet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078