23948sdkhjf

Don Plast 2003 og Adapa A/S skifter ud

Adapa A/S
John Sohn Christensen er indtrådt i bestyrelsen hos Adapa A/S i stedet for Jan Bak Christiansen. Adapa A/S udvikler automatiserede støbeforme til blandt andet beton, plast og komposit.

CUC Engineering A/S
Poul Laursen er udnævnt som bestyrelsesformand hos CUC Engineering A/S i stedet for Søren Dybdahl Andersen. Samtidig er William Bruun Grinsted indtrådt i bestyrelsen. CUC Engineering A/S er leverandør af løsninger inden for sprøjtestøbte værktøjer, plastemner, specialkabler og sprøjtestøbning.

Don Plast 2003 A/S
Sara Rosenfeldt er indtrådt i bestyrelsen hos Don Plast 2003 A/S i stedet for Niels Dieckmann Nielsen.Don Plast 2003 A/S er leverandør af vakuumformet emballage.

PM Pack A/S
Søren Holmbom er indtrådt som bestyrelsesformand hos PM Pack A/S, mens Niels-Ole Krøjer Svendsen er indtrådt som næstformand. Samtidig er Kim Pedersen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Carsten Thammarak Bjørk og Frank Gottlieb.

PM Pack A/S er leverandør af emballage.

Tetra Pak Processing Systems A/S
Christoffer Lykke Andersen er udtrådt af bestyrelsen hos Tetra Pak Processing Systems A/S. Tetra Pak Processing Systems udvikler proces- og pakkeløsninger til føde- og drikkevareindustrien.

Tub-Ex ApS
Anders Peter Gårdbo Larsen er indtrådt som administrerende direktør hos Tub-Ex ApS i stedet for Jens Boelskifte. Christina Isaksen er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Torben Simonsen. Linda Schou er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jens Boelskifte. Tub-Ex ApS er leverandør af plastfolie og emballage.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078