23948sdkhjf

Flere opkøb skal bane vej til vækst hos Coloplast

Coloplast skal vækste med op mod 10 procent.

Sådan lød det ifølge Børsen fra den netop genvalgte bestyrelsesformand Lars Rasmussen på gårsdagens generalforsamling. Flere større opkøb skal bane vejen mod målet.

Om fremtiden siger Coloplasts bestyrelsesformand Lars Rasmussen, at han 'ser mulighed for at supplere væksten med flere større opkøb, når gælden efter det seneste opkøb er reduceret', og henviser dermed til opkøbet af Atos, der blev gennemført i januar i år.

“Atos er det største opkøb, Coloplast har lavet, så det skal integreres. Der er også noget gæld i selskabet, som skal fjernes, eller i hvert fald reduceres. Det arbejder vi på lige nu,” sagde Lars Rasmussen i følge Børsen i forbindelse med selskabets årlige generalforsamling.

Coloplast købte Atos for 16 mia. kr. for at tilføje et ny forretningssegment, der potentielt kan styrke væksten i Coloplast.  Som så mange andre kæmper Coloplast med at holde styr på omkostninger til energi, råvarer og lønniveau til ansatte. Samtidig spændte EU ben for en udvikling af et større teknologiprojekt i forbindelse med hudproblemer hos stomiramte.

Coloplasts forventning var nemlig, at myndighederne anså den ny teknologi på samme måde som andre produkter udviklet af Coloplast. Men i stedet klassificeres produktet på niveau med lægemidler, hvilket kræver højt dokumentationsniveau. Det fik Coloplast til at skrotte projektet, skriver Børsen.

Coloplasts bestyrelse

På generalforsamlingen hos Coloplast i går 1. december blev bestyrelsen genvalgt. Den består nu af:

Lars Søren Rasmussen, Niels Peter Louis-Hansen, Annette Brüls, Carsten Hellmann, Jette Nygaard-Andersen og Marianne Wiinholt.

Umiddelbart efter den ordinære generalforsamling valgte bestyrelsen Lars Søren Rasmussen som formand og Niels Peter Louis-Hansen som næstformand.

Kilde: Coloplast

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Gode råd: Sådan kan plastbranchen agere i situationen
Efter kritik: Nu bliver en del af PVC'en sendt til genanvendelse i Holland
DM i Skills drager til Roskilde næste år
Dækpartikler i søgelyset hos EU
Professor: Plasten bør smides i restaffaldet - danskerne kan alligevel ikke finde ud af at sortere
Vil genanvende 36.000 tons vindmøllevinger på den nye fabrik
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien

Send til en kollega

0.297