23948sdkhjf

Loop Forum følger op på succesen og satser på vækst i 2023

Da bæredygtighedskonferencen LOOP Forum åbnede dørene for første gang i foråret 2022, var det naturligvis med en vis spænding fra arrangørernes side: Ville der være opbakning, ikke mindst i kølvandet på corona-pandemien?

Der var dog intet at bekymre sig om: Konferencen blev en succes med 2.700 besøgende fra 22 lande lande, 120 udstillere og flere end 200 speakers.

Nu er arrangørerne så i fuld gang med at tegne stregerne til opfølgeren. Brancheforeningen Plastindustrien er igen samarbejdspartner. LOOP Forum 2023 afholdes d. 26.-27. april i Lokomotivværkstedet i København. Arrangørerne oplyser til Plast Forum, at arbejdet med den kommende konferences udstillere er i fuld gang. Allerede nu har udstillere som Stena Recycling, Ragn-Sells og HJ Hansen meldt sig under fanerne.

Målsætningen er at gøre cirkulær økonomi til en ufravigelig dagsorden på tværs af industrier og hos politikere. Ved næste års udgave bliver der opskaleret på antal deltagere, keynote speakers, partnere og udstillere, oplyser arrangørerne.

Målsætningerne for LOOP Forum 2023 er, at endnu flere industrier implementerer cirkulær økonomi i deres forretning. Derudover vil forummet arbejde for, at både industrier og det offentlige samarbejder på tværs om de cirkulære løsninger – og lader sig inspirere af internationale frontløbere.

- Der påhviler erhvervslivet et stort ansvar for, at den cirkulære tankegang bliver en fast del af måden at drive virksomhed på. Det gælder for aktører i alt fra byggebranchen, fødevareindustrien, det offentlige til mode & tekstil, siger grundlægger af Loop Forum, Mette Grydehøj Post i en pressemeddelelse og uddyber:

- Det er derfor glædeligt at se, at der på tværs af industrier er en stor interesse for vores tiltag. For det er netop tænkt som et rum, hvor den cirkulære tænkning kan dyrkes gennem videndeling, oplysning og debat. Det er bydende nødvendigt med handling nu, og der vil vi med LOOP gerne gå forrest og presse på for, at der sker noget, og at det ikke bare bliver ved snakken.

Opskalering i 2023

I 2023-udgaven bliver der skruet op for alle parametre.

- Vi arbejder på højtryk med at få fastlagt programmet til LOOP Forum 2023, og allerede nu kan vi melde ud, at LOOP Forum har fået vokseværk med større internationalt fokus, og der ved næste års udgave kommer endnu flere deltagere, udstillere og partnere, siger Mette Grydehøj Post.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Solid opbakning fra store spillere: Her er sponsorerne til sommerens arkitekttegnede Plastic Pavilion
Se, hvem der er trådt ind og ud af bestyrelserne i denne uge
DI Produktion fejrer ét år og inviterer gratis til temadag: "Grøn produktion 2023"
Region sætter barren højt: Stræber efter 80 procent genanvendelse af plast
Lille virksomhed satser grønt: - Det giver os en konkurrencefordel
Carmo sender årligt ti tons polypropylen direkte til genanvendelse i ikonisk designertaske
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien

Send til en kollega

0.142