23948sdkhjf

JSW åbner hovedkvarter i Europa

- At JSW investerer i Europa ved at etablere et teknologicenter og maskinlager er vigtigt for os, siger Anders Friborg, salgschef for Green & Company, til Plastforum

Den 1. februar åbner sprøjtestøbemaskineproducenten Japan Steel Works, JSW, hovedkvarter i Europa. Hovedkontoret, JSW Plastic Machinery Europe, er i øjeblikket under opførelse, fortæller Anders Friborg. 

- At JSW åbner et europæisk hovedkvarter med teknologicenter, maskin- og reservedelslager i Warzsawa, Polen, vil gøre en stor forskel for os. Det betyder, at vi får teknisk support i Europa, men viser også, at JSW investerer på det europæiske marked, siger han. 

JSW har tidligere foretaget en lignende investering i USA. Målet er, at JSW skal have omkring 100 standardmaskiner på stedet, når det åbner i februar næste år. Allerede i dag har JSW afsendt omkring 40 maskiner dertil, som er blevet placeret i et lager i tilknytning til byggeriet af det europæiske hovedkvarter.

På stedet i det europæiske maskinlager vil alle maskinstørrelser fra 50 til 850 tons og deres forskellige typer skruecylindre være tilgængelige. 

- Hvis kunden ønsker ekstra udstyr som for eksempel core pulling, installerer vi det ved en af ​​deres enheder i Lund eller Anderstorp, siger Anders Friborg. 

JSW fremstiller over 2.500 sprøjtestøbemaskiner årligt. Alle er fuldt elektriske og passer inden for intervallet 30 til 3.000 tons låsekraft. Sprøjtestøbemaskinerne fremstilles udelukkende i Hiroshima, Japan. Kun nogle monteringer og tilpasninger finder sted andre steder, såsom i Warszawa fra februar 2023.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095